Címkék

360 (1) achievements (4) aljas horda (2) amerika (1) annex (6) army of two (3) assassin s creed (1) bank (1) bannolás (6) barátság (1) bioshock (2) blue dragon (1) brother in arms (1) budapest game show (1) bugzone (1) bullet marsh (1) bungie (1) burnout paradise (1) call of duty 4 (4) cliffy b (4) conan (2) crackdown 2 (1) dashboard update (5) demo (2) destroy all humans! (1) devil may cry 4 (1) dungeon hero (1) e3 expo 2007 (27) előzetes (10) epic (3) execution (1) falcon (2) fotók (1) fracture (1) gamertv (23) garden (1) gc 2007 (9) gdc (1) gdf 2008 (1) gears of war (3) gears of war 2 (16) gears of war mozi (1) gears of war pc (8) gears of war redux (2) gears of war update (7) general raam (1) glitch (5) gondolatok (1) gow party (1) guitar hero 3 (1) gulyás (1) győri keksz (3) halo 3 (9) három piros led (8) hdmi (1) hidden fronts (6) hitel (1) hitelek (1) hitelfelvétel (1) hunters of greenpeace (3) iptv (1) írások (1) jelzáloghitel (1) joó ildikó (1) juiced 2 (1) kalózkodás (1) kane and lynch (4) keresés (1) killer kids band (4) kistáska klán (4) kölcsön (1) lanparty (2) legendary the box (1) leírás (2) lost odyssey (1) lost planet (1) magyarítás xbox 360 (1) magyarosítás (1) major nelson (2) mark rein (2) mass effect (1) mc los angeles (1) média (1) mercenaries 2 (1) mgs4 (1) mozi (1) multiplayer (27) munny (1) my360.hu (3) neca (1) nfs pro street (2) nhl 08 (1) old bones (5) oneniceenemy (4) overlord (1) pénz (1) peter moore (1) pgr4 (1) pletyka (3) pontvadászat (7) project falcon (1) public enemy (3) quake 4 (1) quake wars (2) raven down (5) régiókorlát (1) rock band (2) sega rally revo (1) shadowrun (1) sikerek (11) star wars (1) strangehold (1) szánalmas (1) szavazás (1) szesz (1) team fortress 2 (1) tech (19) teszt (1) thebestsoldiers (2) the darkness (1) the knights of blood (1) the orange box (2) timeshift (2) tim sweeney (1) too human (1) történet (3) trailer (39) tuning (3) two worlds (1) unreal editor (1) unreal engine 3 (3) unreal tournament 2007 (1) unreal tournament 3 (1) update (2) vampire rain (1) vásárlás (1) virus (1) vs (2) warm up (12) wcg 2007 (1) wet (1) x07 (1) xbla (3) xbox 360 (34) xbox classic (1) xbox live (27) zene (1) Címkefelhő

Elindult a Lost Planet társoldalunk

2007.02.11. 13:12 drumbox



Örömmel tudathatom veletek elindult a Lost Planet társoldalunk, melyen a gearsofwar.blog.hu-n megszokott módon a játék legfrissebb híreiből, tesztjeiből vagy cikkeikből mazsolázhattok kedvetekre. Az oldalon megtalálható a a bal oldali menüsorban a játék achievements toplistája is, melyben a készítők által a játékban elrejtett feladatok megoldását pontozza a játék. Próbáld ki magad benne mennyi extra feladatot tudsz megoldani és ezáltal felkerülni a toplista élére. A toplistáról annyit érdemes tudni hogy közvetlen az xbox live adatbázisából egy-két óránként frissül ezáltal mindíg a legpontosabb értéket mutatja. Az oldalon fórum is található amiben segíthettek egymásnak ha elakadt valamelyikőtök a játékban, vagy csak új magyar barátokat szeretnél felvenni a játékoslistádba egy online multiplayer csatához.

Az oldalt a lostplanet.blog.hu webcímen tudjátok elérni.

Szólj hozzá!

AIAS díjazottak

2007.02.10. 12:09 rockatansky



Lezajlott az AIAS (The Academy of Interactive Arts and Sciences) szám szerint tizedik díjkiosztó gálája, amelyen végül az Epic Games Gears of War-jának sikerült bezsebelnie az Év Játékának járó díjat - hét másikkal egyetemben, mellyel így a ceremónia legjobbja lett. Az Xbox 360 idei nagy slágere mellett a Wii Sports-nak sikerült bezsebelnie a legtöbb győzelmet - szám szerint hármat - de hosszan sorolhatnánk a számos jelölést kapott játékokat. Összesen egyébként nem kevesebb, mint harminc kategóriában osztottak díjat, így van miből mazsolázni lentebb - az öt jelölt közül félkövérrel emletük ki az egyes kategóriák győzteseit.

• Az Év Játéka:
Gears of War (Epic Games)
Wii Sports (Nintendo)
The Legend of Zelda: Twilight Princess (Nintendo)
Guitar Hero II (Harmonix)
The Elder Scrolls IV: Oblivion (Bethesda Softworks)
 

• Az Év Konzolos Játéka:
Gears of War (Epic Games)
The Legend of Zelda: Twilight Princess (Nintendo)
Wii Sports (Nintendo)
Guitar Hero II (Harmonix)
Viva Pinata (Rare)

• A Legjobb Animáció:
Gears of War (Epic Games)
Daxter (Ready at Dawn)
LEGO Star Wars II: The Original Trilogy (Traveler's Tales)
Rayman Raving Rabbids (Ubisoft Montpellier)
Fight Night Round 3 (EA Sports)

• A Legművészibb Kivitelezés:
Gears of War (Epic Games)
Final Fantasy XII (Square-Enix)
Call of Duty 3 (Treyarch)
Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas (Ubisoft Montreal)
Viva Pinata (Rare)

• A Legjobb Férfi Karakter:
Gears of War (Epic Games)
Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent (Ubisoft Shanghai)
Bully (Rockstar Games)
LEGO Star Wars II: The Original Trilogy (Traveler's Tales)
Daxter (Ready at Dawn)

• A Legjobb Online Játék:
Gears of War (Epic Games)
Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter (Redstorm Studios)
Call of Duty 3 (Treyarch)
Chromehounds (From Software)
Battlefield 2142 (D.I.C.E.)

• A Legszebb játék:
Gears of War (Epic Games)
Resistance: Fall of Man (Insomniac Games)
Call of Duty 3 (Treyarch)
Company of Heroes (Relic)
Viva Pinata (Rare)

• Az Év Akció / Kalandjátéka:
Gears of War (Epic Games)
The Legend of Zelda: Twilight Princess (Nintendo)
Daxter (Ready at Dawn)
Saint's Row (Volition)
Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent (Ubisoft Shanghai)

A cikk forrása: www.gamer365.hu

Szólj hozzá!

Címkék: sikerek

Gears of War - Nemzetközi klán összecsapás

2007.02.09. 02:17 HolczyHun



Ma este 2007.02.09-én pénteken az esti órákban a OneNiceEnemy klán összecsap az olasz IRA klánnal. A meccset a OneNiceEnemy kezdeményezte és az egyik klántag HUN WestDawid7 szervezte le. A külföldi klánról egyenlőre nem sokat tudunk, a weblapjuk megtekintéséhez kattints ide. A meccs szabályai az általunk is játszott szabályrendszeren fog alapulni.

A mi SzépEllenségünk eltökélten és teszem hozzá, nem esélytelenűl csatlakozik be a LIVE forgatagába ma este 20:00-kor. A OneNiceEnemy klán már aratott egy győzelmet a nemrég indult hazai bajnokságban és a csapatuk is igen-igen jónak mondható.

Szurkoljunk nekik ma  este 20:00-kor. Hajrá!
Az eredmények még ma este meglesznek. LUCK & LOAD.

Ha szeretnél jó szerencsét kívánni a OneNiceEnemy-nek akkor ezt a fórum topikjukba megteheted. A belépéshez kattints ide.

1 komment

Gears of War 2 - Morzsák

2007.02.08. 10:33 drumbox



Egy korábbi interjúban Jeff Morris az Epic Games producere beszélt egy lehetséges Gears of War folytatásról. Az IGN riportereinek sikerült pár szót kicsikarni a folytatásról a háttérben  irányító szerepet betöltő vezetődesingnertől Cliffy B-től. Hiszen az ő elmeszüleménye volt a játék alapötlete, mind az mellet a látványvilág és a játék arculatának megtervezése is. Lássuk akkor az erre vonatkozó kis részletet az interjúból:



-IGN: Szerinted mi játékosok már élvezhetjük a Gears of War folytatást 2008-ban?

-
CliffyB: Nem tudom. Erről Mark Reinel kellene beszélned... (Mark Rein az Epic Games elnöke   és alapítója)

-CliffyB: Én soha nem mondtam egy nyilatkozatban se hogy lesz folytatás. (Nevet közben) Engedd meg hogy meséljek erről bővebben. A játékiparban nagyon sok játék már a fejlesztési stádiumban halára van ítélve, a Gears of War a kezdetek óta nem ezek közé tartozik. Mint minden sikeres játéknál ebből arra következtethetsz hogy lesz folytatás, amiről csak annyit hogy egyedi és ötletekkel teli lesz.

-IGN: De amit kérdeztem arra nem válaszoltál nagyon diplomatikus vagy. Szóval a Gears of War folytatás 2008-ban várható vagy esetleg még idén megleptek minket egy folytatással?  Úgyértem Gears of War 2006, Halo 3 2007, Gears of War 2 2008?

-CliffyB: Nem tudom, akármi megtörténhet. Akár egy új idegen faj támadhatja meg a bolygót...

Ezzel az utolsó sorral beindulhat a vezérhangya mindenkiben hogy mekkorát csavarna a történeten az hogy, az amúgy is romokban heverő Sera bolygót egy újjabb idegen faj szeretné leigázni vagy esetleg a túlélő emberek mellet vívnának gigászi kűzdelmet a sáska hordák elleni harcokban. Amit viszont tudni lehet újabb frissítés van kilátásban 1-2 hónapon belűl, amiről egyenlőre  semmit nem lehet tudni és várni kell a hivatalos bejelentésig. Viszont találgatni lehet előre is hogy új pályák, új karakterek vagy netán új fegyverek lesznek e a letölthető csomagocskában.

A kilenc oldalas interjút teljes egészében az ign.com oldalán elolvashatjátok.

2 komment

Public Enemy vs Kistáska Klán

2007.02.05. 20:03 drumbox



Tegnap délután lezajlott a Public Enemy vs Kistáska Klán mérkőzés. Egyenlőre csak a végeredményről tudok beszámolni nektek, ami 20-5 lett a Public Enemy javára.

Update 2007.02.08 - HolczyHun

A csapatok a Canals, Fuel Depot, Canals, Mausoleum, mixet választották a csatákra. Jó reményekkel ugrott neki mind a két gárda, ami a Kistáskák részéről MatiszG sorozatos kiesésének köszönhetően, hamar alább hagyott. "Ezért MatiszG-t 0-ra értékeltük, önhibáján kívűl." Sajnos a kiegészítő játékosra, hivatalos elfoglaltsága révén nem tudtak számítani. A négy Közelenséggel szemben a három Kistáska, így tehetetlen maradt. 2VÁLL, mondhatni a 20-5 után, viszont nézzünk pár érdekes momentumot a játékukból.

A Fuel Depot pályán a gránátot lóbáló Ellenség az egyik menetben 3 társát tette el láb alól fitogtatva a gránát hatalmas erejét, és görcsre kényszerítve a Kistáskák rekeszizmait. Azonban a Táskás brigádnal nem csak ez volt "Haláli". A Mausoleum pályán MatiszG ismételt kiszakadása után egy MARCUS nevű "élőhalott" jött be játszani, akit Hentes barátunk kedvesen elkezdett aprítani, minekután nem igazán passzolt bele a Táska képbe.(micsoda szellemes progi...) Az aprítás után a szellem ahogy jött ugy távozott és nem igazán tisztázodott vajon az ki is volt valójában.

Összességben a Public Enemy Klán ismét bizonyított és töretlenül, 2 meccs 2 győzelem nyomulnak előre.

Szólj hozzá!

Címkék: public enemy kistáska klán

süti beállítások módosítása