Címkék

360 (1) achievements (4) aljas horda (2) amerika (1) annex (6) army of two (3) assassin s creed (1) bank (1) bannolás (6) barátság (1) bioshock (2) blue dragon (1) brother in arms (1) budapest game show (1) bugzone (1) bullet marsh (1) bungie (1) burnout paradise (1) call of duty 4 (4) cliffy b (4) conan (2) crackdown 2 (1) dashboard update (5) demo (2) destroy all humans! (1) devil may cry 4 (1) dungeon hero (1) e3 expo 2007 (27) előzetes (10) epic (3) execution (1) falcon (2) fotók (1) fracture (1) gamertv (23) garden (1) gc 2007 (9) gdc (1) gdf 2008 (1) gears of war (3) gears of war 2 (16) gears of war mozi (1) gears of war pc (8) gears of war redux (2) gears of war update (7) general raam (1) glitch (5) gondolatok (1) gow party (1) guitar hero 3 (1) gulyás (1) győri keksz (3) halo 3 (9) három piros led (8) hdmi (1) hidden fronts (6) hitel (1) hitelek (1) hitelfelvétel (1) hunters of greenpeace (3) iptv (1) írások (1) jelzáloghitel (1) joó ildikó (1) juiced 2 (1) kalózkodás (1) kane and lynch (4) keresés (1) killer kids band (4) kistáska klán (4) kölcsön (1) lanparty (2) legendary the box (1) leírás (2) lost odyssey (1) lost planet (1) magyarítás xbox 360 (1) magyarosítás (1) major nelson (2) mark rein (2) mass effect (1) mc los angeles (1) média (1) mercenaries 2 (1) mgs4 (1) mozi (1) multiplayer (27) munny (1) my360.hu (3) neca (1) nfs pro street (2) nhl 08 (1) old bones (5) oneniceenemy (4) overlord (1) pénz (1) peter moore (1) pgr4 (1) pletyka (3) pontvadászat (7) project falcon (1) public enemy (3) quake 4 (1) quake wars (2) raven down (5) régiókorlát (1) rock band (2) sega rally revo (1) shadowrun (1) sikerek (11) star wars (1) strangehold (1) szánalmas (1) szavazás (1) szesz (1) team fortress 2 (1) tech (19) teszt (1) thebestsoldiers (2) the darkness (1) the knights of blood (1) the orange box (2) timeshift (2) tim sweeney (1) too human (1) történet (3) trailer (39) tuning (3) two worlds (1) unreal editor (1) unreal engine 3 (3) unreal tournament 2007 (1) unreal tournament 3 (1) update (2) vampire rain (1) vásárlás (1) virus (1) vs (2) warm up (12) wcg 2007 (1) wet (1) x07 (1) xbla (3) xbox 360 (34) xbox classic (1) xbox live (27) zene (1) Címkefelhő

Gears of War - Három millió

2007.01.20. 23:39 drumbox



Annak rendje és módja szerint átugrotta a három milliós eladott példányszámot a Gears of War. Az Epic lövöldéje folytatja a rekordot feállítását: a három milliós példányszámot laza 10 hét alatt sikerült elérni, így a Gears nem csak 2006 egyik legsikeresebb játéka, hanem az eddig leggyorsabban fogyó Xbox / Xbox 360 játék is.

A Gears nem csak a videojátékok frontján keltett hullámokat: a játék hangulatos "Mad World" beharangozóját a patináns Advertising Age magazin 2006 legeredetibb koncepciójú reklámjai közé sorolta.

A cikk forrása: www.gamer365.hu

Szólj hozzá!

Címkék: sikerek

Új fórum az oldalon

2007.01.18. 11:45 drumbox

Elindult az oldalon a Gears of War fóruma, a bal oldali Fórum menüpontra kattintva eltudjátok érni.

2 komment

Hogyan öljük meg Raam tábornokot !

2007.01.16. 12:47 drumbox



Magyar fórumokon sokszor látom illetve sokan kerestek meg live-on keresztül azzal a kérdéssel hogyan kell megölni az offline játékmód utolsó pályáján a vonat végén található főellenséget Raam tábornokot. Nos ez a kis leírás ebben fog segíteni. A győzelem titka hogy minnél jobban törekedj a tökéletes tárazásra és fedezék használatra. Lássuk mi is szükséges hozzá: az utolsó vonatszerelvényben mielőtt belépnél a tábornokhoz elég sok fegyvert és lőszert tudsz felvenni, válaszd az elsődleges fegyvernek a sniper puskát másodlagos fegyverként a robbanófejes nyilat és vegyél fel gránátot is. A rövid bevezető videó után maradj az első fedezék mögött a fényben, erre azért van szükség hogy a tábornok körül keringő vérmadarak tömkelege ne tépjen szét amint átlépsz a sötétségbe. A robbanófejes nyíl használatánál ha eltalálod a tábornokot szétrepül a madár raj, törekedj a pontos fejlövésre és a tökéletes tárazásra. Ha tisztán látod a tábornok fejét már használhatod a snipered. Ha közelebb ér és nemtudtad még lelőni használd nyugodtan a gránátod, dobd meg vele vagy rohanj mellé és a "B" gomb lenyomásával szúrd bele. Miután a tábornok meghalt rövid videó koronázza meg a játék végét.


Ez a rövid kis video az online coop küzdelmet mutatja be.
Ha végképp nem megy a befejezés vagy a legnagyobb fokozaton játszol de nem jön össze, keress a Gears of War játékoslistában egy olyan játékostársat aki még nem rendelkezik a következő Gears of War Achievements-ek valamelyikével:
  • Completed Act 5 on Casual
  • Completed Act 5 on Hardcore
  • Completed Act 5 on Insane
  • A Dish Best Served Cold
  • Dom-curious
  • Domination
  • I Can't Quit You Dom
Ha megtaláltad irj neki live-on keresztül üzenetet és beszéljetek meg egy közös csatát online coop játékmódban és biztos lesz a siker mindkettőtöknek.

8 komment

Címkék: general raam

Gears of War - A japán promóció

2007.01.16. 09:37 drumbox



A tegnapi nap folyamán lezajlott a Microsoft által japánban rendezett "CERO Z Game for Adults" játékbemutató partija. Az új címek közt ez volt az első alkalom hogy a Gears of War is hivatalosan bemutatásra került a játékosoknak, három nappal a a japán megjelenés előtt. A parti speciális vendége hasonlóan mint a hollywoodi nyitó bulin Lindsay Lohan, itt is egy helyi híresség a japán szupermodell Mariko Okubo volt, akinek nem ez az első kapcsolata a játékos közösséggel, régebben már látható volt a Metal Gear Solid 3 sorozat poszterein is.

Szólj hozzá!

Címkék: sikerek

Elindult a klánháború !

2007.01.15. 15:03 drumbox



Vasárnap este zajlott az újonnan megalakult Gears of War klánok megbeszélése, a csapatok kapcsolat tartóival, név szerint: Saw Hun, Holczy Hun és MatiszG ( "Kistáska Klán" )  illetve  pár GoW játékos között. Főbb pont volt a játékszabályzat lefektetése, ami egyenlőre még nem a végleges változhat remélhetőleg sikerül majd még csiszolni rajta, a játék tisztasága érdekében. Egyenlőre csak magyar klánok közti házi bajnokságok lesznek, de a már nagysikkerrel működő gamebattles.net weboldal szabályrendszeréhez hasonlóan fog müködni. Éppen ezért ha több magyar klán is összejön méltán felvehessék a harcot külföldi ellenfelekkel. Nos lássuk a szabályrendszer főbb pontjait:
  • Az első időszakban a játékmód Warzone de folyamatosan kerül bevezetésre a többi játékmód névszerint az Assasination és az Execution is.
  • A csapatok 4vs4 illetve 3vs3 felállásban már játszhatnak, kivétel ha nem jelenik meg az egyik játékos úgy életbe lép a 4vs3 küzdelem.
  • Minden klánmeccs megkezdése előtt egy 4 perces próba meccs lejátszása kötelező, itt még ellenőrizhetik a csapatok a host sebességét és lagmentességét utánna a rendes meccsnél már nincs helye a host kritizálásának.
  • Minden meccs 5 játékból áll és minden kláncsata 4 meccsből , amiből a klánok 2-2-őt hosztolnak így a kláncsatánként elérhető maximális pontszám a 20 pont
  • Az előző pont miatt értelemszerűen minden klánnak egy olyan klán tagra van szüksége aki lagmentesen elhosztolja a 4vs4 elleni küzdelmet
  • Minden klánnál a játékosoknak más karakterekkel kell játszani két egyforma nem lehet bent a meccsen
  • A plussz fegyverek felcserélése tiltott a host számára a játékot az eredeti beállítással kell kezdeni
  • A pályaszabályzat alapján a kivérzés időtartama (Bloodout) 30 másodpercben lett megállapítva
  • Minden esetben a hosztoló csapatnak az előjoga a két meccsének pályáinak megválasztása és a kezdő karakter kiválasztása
  • A karakterek meccsenként felcserélődnek tehát egy teljes klán meccs alatt annyiszor harcolhatsz a Delta Force oldalán ahányszor a Locustokén
  • Minden klánnak lehet plussz egy fő tartalék játékosa aki más klánba is játszik
  • A klánmeccs kezdete előtt negyed órával már be lehet lépni a kihírdetett hoszthoz, de meccsnek meg kell kezdődnie a kihírdetett időponthoz képest maximum negyed órával később
  • Disconnect esetén a játékos a meccsbe vissza invitálható de a meccs nem kezdhető előről
  • A Warzone módban a játékmenet hossza 4 percben lett megállapítva
  • A meccs eredményeit a vesztes csapatnak kell bejelenteni elismervén a vereségüket erre rendelkezésre álló idő egy nap


11 komment

süti beállítások módosítása