Címkék

360 (1) achievements (4) aljas horda (2) amerika (1) annex (6) army of two (3) assassin s creed (1) bank (1) bannolás (6) barátság (1) bioshock (2) blue dragon (1) brother in arms (1) budapest game show (1) bugzone (1) bullet marsh (1) bungie (1) burnout paradise (1) call of duty 4 (4) cliffy b (4) conan (2) crackdown 2 (1) dashboard update (5) demo (2) destroy all humans! (1) devil may cry 4 (1) dungeon hero (1) e3 expo 2007 (27) előzetes (10) epic (3) execution (1) falcon (2) fotók (1) fracture (1) gamertv (23) garden (1) gc 2007 (9) gdc (1) gdf 2008 (1) gears of war (3) gears of war 2 (16) gears of war mozi (1) gears of war pc (8) gears of war redux (2) gears of war update (7) general raam (1) glitch (5) gondolatok (1) gow party (1) guitar hero 3 (1) gulyás (1) győri keksz (3) halo 3 (9) három piros led (8) hdmi (1) hidden fronts (6) hitel (1) hitelek (1) hitelfelvétel (1) hunters of greenpeace (3) iptv (1) írások (1) jelzáloghitel (1) joó ildikó (1) juiced 2 (1) kalózkodás (1) kane and lynch (4) keresés (1) killer kids band (4) kistáska klán (4) kölcsön (1) lanparty (2) legendary the box (1) leírás (2) lost odyssey (1) lost planet (1) magyarítás xbox 360 (1) magyarosítás (1) major nelson (2) mark rein (2) mass effect (1) mc los angeles (1) média (1) mercenaries 2 (1) mgs4 (1) mozi (1) multiplayer (27) munny (1) my360.hu (3) neca (1) nfs pro street (2) nhl 08 (1) old bones (5) oneniceenemy (4) overlord (1) pénz (1) peter moore (1) pgr4 (1) pletyka (3) pontvadászat (7) project falcon (1) public enemy (3) quake 4 (1) quake wars (2) raven down (5) régiókorlát (1) rock band (2) sega rally revo (1) shadowrun (1) sikerek (11) star wars (1) strangehold (1) szánalmas (1) szavazás (1) szesz (1) team fortress 2 (1) tech (19) teszt (1) thebestsoldiers (2) the darkness (1) the knights of blood (1) the orange box (2) timeshift (2) tim sweeney (1) too human (1) történet (3) trailer (39) tuning (3) two worlds (1) unreal editor (1) unreal engine 3 (3) unreal tournament 2007 (1) unreal tournament 3 (1) update (2) vampire rain (1) vásárlás (1) virus (1) vs (2) warm up (12) wcg 2007 (1) wet (1) x07 (1) xbla (3) xbox 360 (34) xbox classic (1) xbox live (27) zene (1) Címkefelhő

GoW Annex - Hivatalosan is leleplezve

2007.04.06. 13:05 drumbox



Hosszú huza-vona után az Epic egy április 9-i megjelenési dátummal részleteket fedett fel a közelgő új multiplayer játékmódról. A módot Annexnek nevezik, ami stílusában egy King of the Hill  játékmódhoz hasonlítható legjobban, melynek lényege az hogy külömböző posztok elfoglalásával és védelmével pontot gyűjtsünk összesítésben így elérve a maximálisan elérhető pontszámmal csapatunkat győzelemre vigyük.

Egy microsoft képviselő utasítására a hivatalos weblap április 4-én frissült feltárva ezzel az Annex részleteit, de még aznap a délután folyamán egy újabb utasításra ezt el kellet távolítani. Az IGN munkatársainak sikerült kiderítenie hogy az oldalon leközölt információk egytől-egyig helytállóak, kivétel ez alól a megjelenés ami április 9-re volt ütemezve. Pontos dátumot nem sikerült kideríteni, de bízzunk a mihamarabbi megjelenésben ami valószínüleg csak napok kérdése.

Megpróbálom részletesen összeszedni az összes információt amit az oldal az eltávolítást megelőzően tartalmazott a játékmódról. Egy kört nyernek azok a játékosok akik a speciális térkép helyszíneken megszerzik és megtartják a posztok feletti irányítást. Az elfoglalható helyek pontja a fegyver csere helyszínein alapul. Minden poszt elfoglalásához 60 másodpercre lesz szükség ez a pontozásban úgy néz ki hogy minden a poszton eltöltött másodperc után 1 pont jár, tehát ha teljesen lecsapolsz egy ilyen elfoglalható posztot akkor csapatod maximális jutalma 60 pont lehet, majd ezek után mehetsz tovább egy találomra kiválasztott poszt felé hogy azt elfoglald.

A pályákon 2-5 elfoglalható poszt található. Az a csapat nyeri meg az adott kört, amelyik előbb eléri a maximálisan elérhető pontszámot ami 480 pont. A 480 pont összeszedéséhez arra van szükség hogy 8 posztot teljes egészében elfoglaljunk amihez 8 percre lesz szükség tehát leszögezhetjük nem egy rövid játékmód, egy kört 15 percre saccolok mire véget ér. Ezért a készítők bele tették a játékba a respawn-t, ami azt jelenti hogy a játék alatt végtelenszer visszajöhetsz ha meghaltál. A respawn ideje a hosztnál beállítható az alap érték a 15 másodperc lesz ami azt jelenti ha meghaltál 15 másodperc múlva már indulhatsz a csapattagjaid után.

A játék beállításánál a következő opciók használhatóak:
  • Selected map: itt választhatod ki melyik pálya sorozaton szeretnél játszani
  • Number of Rounds: a lejátszató körök száma a győzelemhez
  • Bleed-out Duration: az elvérzés időtartama másodpercben megadva
  • Round Score: az egy kör megnyeréséhez szükséges max csapat pontszám
  • Friendly Fire: sebezhetővé vállnak a csapattársaid a lövésedtől
  • Private Slots: privát játékoshelyek a barátok számára
  • Weapon Swapped: a felvehető fegyverek helyének megváltoztatása
Valószínüleg újbóli bug mentesítésen esik át az új játékmód ha nem jelenik meg április 9-én. Ami nagyon biztató tudván hogy pár napos késéssel de hiba mentesen játszhatunk majd vele.

2 komment

Címkék: annex

Gears of War - Annex harmadik felvonás

2007.04.05. 09:36 drumbox



QJ Blogger Enrico S. az új Annex játékmenetfrissítésről beszélt. Melyből kiderült hogy az új multiplayer játéktípus április 9-én lesz elérhető az Xbox LIVE hálózatában. A neve Annex és a csapatoknak az új játékmódban a fő helyszíneket kell bevédeniük vagy betámadniuk a pontgyűjtéshez, hogy megnyerhessenek egy kört (Végre területfoglalás!!! Istenem imáim meghalgatattak - drumbox).

Ez hogyan működik? A lényeg hogy a fő térképhelyszínek, vagy célok fölött kell az irányítást megszerezned. Minden térképnek van kettő-öt azonosított célpontja, ami egy bizonyos ideig elfoglalható. A célok a térkép fegyvercsere pontjain alapulnak ezek elfoglalása után a kapott pontszám értéke mely 60 pont növelheti bármely csapat pontszámát.

Miután elértél egy posztot és elfoglaltál melynek elfoglalásához egy percre lesz szükséged máris mehetsz a következőre ezáltal újabb 60 pontot gyűjthetsz be csapatod számára.

Ahoz hogy eltudj foglalni egy posztot az ott található pirosan ízzó gyűrűbe kell állnod. Minnél több csapattag áll egy gyűrűbe az elfoglalási idő annál jobban csökken. A játék végére az a csapat győz amely a legtöbb pontot gyűjtötte.

Ha további információk kiszivárognak az új játékmóddal kapcsolatosan akkor frissítem a cikket tovább. Addig is minden Annex infót a fórumba megoszthattok egymással a Gears of War Annex fórumba való belépéshez klikk ide.

Szólj hozzá!

Címkék: annex

Gears Of War - Annex második felvonás

2007.04.05. 09:30 drumbox


Mark Rein bejelentése után, miszerint a következő ingyenesen letölthető új játékmód neve "Annex" lesz, az Epic Games fórumain belül beindúlt a vezérhangya és elindult a találgatás hogy mit is takarhatat eme rejtélyes név. Miután néhány feltételezésüket megvitatták a fórumon belül, megjelent CliffyB és leírt egy üzenetet majd távozott. Az üzenet: "::respawning::".  CliffyB elég szófukar tud lenni általában a frissítést illetően, de azok a nyalánkságok, amiket néha leejt, elég ahoz hogy minden GoW rajongót az őrületbe kergessen.

Most ez azt jelenti respawning elérhető lesz? Ha az "Annex" egy területfoglaló játék lesz (mint pl. a king of the hill, domination, vagy esetleg CTF játékmódok) akkor érthető hogy respawn lesz a pályákon. Tovább boncolgatva a kérdést a már meglévő multiplayer pályákon lesz e respawn vagy csak azokon amit az új update-el tölthetünk le konzolunkra? Tovább vihetném ezt az okfejtést de nem teszem tudván napok választanak el minket a relytéjes új játékmódtól, így mindenki fantáziájára bízom a lehetséges válaszok fejtegetését.

Nyitottam a fórumunkban egy topikot neki lássuk ti mit gondoltok a frissítésről. Belépéshez a fórumba kattints ide.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Gears Of War - OSCAR

2007.04.03. 06:47 HolczyHun

Vörös szőnyeg és lelkes rajongók hada fogadta szerdán a videojátékok immáron koronázott királyát, az Xbox 360 legnépszerűbb játékát, a Gears of War-t.

Hivatalos sajtóközlemény: "Hamisítatlan Oscar Gála hangulatban zajlott az immáron hetedszerre megrendezett San-Francisco-i Játékfejlesztők Éves Díjkiosztója, ahol a nyerteseket programkód, grafika, újszerűség, megvalósítás és legjobb játékélmény kategóriák szerint rangsorolták. „Ez teljeséggel hihetetlen.” – mondta Cliff Bleszinski, miközben átvette a Gears of War-nak odaítélt „legjobb játék” díjat – „Mindnyájatokat nagyon szeretlek. És külön köszönet édesanyámnak, hogy belenyugodott ebbe az egész játékfejlesztős dologba.”

A Gears of War grafika és megvalósítás kategóriákban is zsebelt be díjakat. Az iparág egyéb nagy alakjai, köztük a „közismert játékok” atyjaként emlegetett, a Tetrist kifejlesztő Alexey Pajitnov, és a már veteránnak számító játékfejlesztő, egyben író, Greg Costikyan is kitüntetésben részesült. „Az idősebb kori játék nem gátolja a felnőtté válást, ugyanakkor felruház a tanulás képességével, ami napjaink folyton változó technológiákra épülő világában elengedhetetlen” - nyilatkozta Costikyan, miközben átvette a „Maverick” elismerést.

 

A cikk forrása: www.gamekapocs.hu

Szólj hozzá!

Címkék: sikerek

süti beállítások módosítása