Címkék

360 (1) achievements (4) aljas horda (2) amerika (1) annex (6) army of two (3) assassin s creed (1) bank (1) bannolás (6) barátság (1) bioshock (2) blue dragon (1) brother in arms (1) budapest game show (1) bugzone (1) bullet marsh (1) bungie (1) burnout paradise (1) call of duty 4 (4) cliffy b (4) conan (2) crackdown 2 (1) dashboard update (5) demo (2) destroy all humans! (1) devil may cry 4 (1) dungeon hero (1) e3 expo 2007 (27) előzetes (10) epic (3) execution (1) falcon (2) fotók (1) fracture (1) gamertv (23) garden (1) gc 2007 (9) gdc (1) gdf 2008 (1) gears of war (3) gears of war 2 (16) gears of war mozi (1) gears of war pc (8) gears of war redux (2) gears of war update (7) general raam (1) glitch (5) gondolatok (1) gow party (1) guitar hero 3 (1) gulyás (1) győri keksz (3) halo 3 (9) három piros led (8) hdmi (1) hidden fronts (6) hitel (1) hitelek (1) hitelfelvétel (1) hunters of greenpeace (3) iptv (1) írások (1) jelzáloghitel (1) joó ildikó (1) juiced 2 (1) kalózkodás (1) kane and lynch (4) keresés (1) killer kids band (4) kistáska klán (4) kölcsön (1) lanparty (2) legendary the box (1) leírás (2) lost odyssey (1) lost planet (1) magyarítás xbox 360 (1) magyarosítás (1) major nelson (2) mark rein (2) mass effect (1) mc los angeles (1) média (1) mercenaries 2 (1) mgs4 (1) mozi (1) multiplayer (27) munny (1) my360.hu (3) neca (1) nfs pro street (2) nhl 08 (1) old bones (5) oneniceenemy (4) overlord (1) pénz (1) peter moore (1) pgr4 (1) pletyka (3) pontvadászat (7) project falcon (1) public enemy (3) quake 4 (1) quake wars (2) raven down (5) régiókorlát (1) rock band (2) sega rally revo (1) shadowrun (1) sikerek (11) star wars (1) strangehold (1) szánalmas (1) szavazás (1) szesz (1) team fortress 2 (1) tech (19) teszt (1) thebestsoldiers (2) the darkness (1) the knights of blood (1) the orange box (2) timeshift (2) tim sweeney (1) too human (1) történet (3) trailer (39) tuning (3) two worlds (1) unreal editor (1) unreal engine 3 (3) unreal tournament 2007 (1) unreal tournament 3 (1) update (2) vampire rain (1) vásárlás (1) virus (1) vs (2) warm up (12) wcg 2007 (1) wet (1) x07 (1) xbla (3) xbox 360 (34) xbox classic (1) xbox live (27) zene (1) Címkefelhő

Raven Down és az Old Bones

2007.01.11. 11:29 drumbox



Nos hol is kezdjem, délután gondoltam lövök párat, benyomom a zöld sárkányt majd az xbox live-ra való belépés után rögtön arcomba csattant Morpheus HUN barátom rövid de célratörő levele:

"Mindenki letoltheti ingyen a Gears of war 2 uj palyajat azonnal !!! DO IT NOW HOMOSZEXUALISOK !!!!!!!!" - én kérek elnézést ha valamelyik real homo olvasómat sikerült megsértenie.

Egy pillanat műve volt hogy beléptem a piactérre és szemem elé tárult a manna, nem is egy hanem egyszerre három letölthető tartalom. Nagy örömmel vettem észre hogy a tartalmak mellet a free jelzés fityeg, ezért külön köszönet jár a Discovery Channel "FUTUREWEAPONS" támogatásának mert ők tették lehetővé hogy minden GoW játékos ingyen élvezhesse az új pályákkal járó örömöket. Nos nézzük az első tartalmat ami egy kis rövid videóelőzetes a két multiplayer pályáról Cliff Bleszinski a játék vezetődesignerének kommentárjával, ezt be is linkelem ide:



A sorban a második letölthető tartalom a két új multiplayer pálya név szerint: Raven Down és az Old Bones a maga kis 98mb méretével viszonylag gyorsan kúszik le a gépünkre, és a legutolsó tartalom egy új háttérkép csomag az új pályák jeleneteivel.

Akkor lássuk az első pályát a Raven Down-t. A keret története az a pályának ha még emlékszel a single player mód egy bevetése közben, kilövik a melletted repülő speciális alakulat Raven helikopterét majd az lezuhan a város utcáira és becsapódik egy kereszteződésbe az úttest közepére. Itt találkozik a virtuális játékosok kétszer négyfős csapata hogy eldöntsék a történet befejezését, a locust raj szörnyetegei akik ki akarják préselni az utolsó szuszt is a helikopter baleset esetleges túlélőiből és az ők kimentésére küldött delta force harcosokból. Azzal a ténnyel kezdeném hogy ez a pálya a legkissebb az összes közül, az elrendezése alapján körbejárható a becsapódott helikopter körűl. A pálya méretei miatt a játékmenetet sokkal pörgősebb és gyorsabb, mindezt fokozza az hogy a játékosok két fős csapatokban indulnak a pálya mind a négy oldaláról. Ha én nevezhettem volna el akkor Raven Down helyett Ra-Ta-Ta-Ta-Ta nevet adtam volna a pályának mert mire kimondod már vége is a meccsnek. Taktikázásnak nem nagyon van szerepe mert annyira gyorsan tudnak zajlani az események. Most a reflexé és a shotgun-é a főszerep. A pálya nagyon hangulatosan néz ki, néha behallatszik az úttest alatt vonuló sáska horda moraja. Egy darab felvehető fegyver, a gránát található a kisteherautók platóján mindkét oldalon, bár használata friendly fire bekapcsolása mellet nem nagyon ajánlott könnyen kiviheted vele társaidat, mert általában valaki mindíg belefut az elhajított gránátba. Méretei és a gyorsasága miatt biztos nagy kedvenc lesz a rankedezők körében is.

Lássuk akkor a második pályát ami egy nagyobb falat, Old Bones mint a neve is utal rá egy múzeumnál játszódik ahol a Sera bolygó nemzeti kincseit és örökségeit kell megvédenie delta force csapatnak, mielőtt a feltörő sáska raj elfoglalja és elpusztítja a civilizáció utolsó fellelhető történelmi maradványait. A pálya sokkal nagyobb méretű mint az előző, ez is körbejárható teljesen, a játékosok a pálya két végéről indulnak ott ahol az irdatlan nagy sáska lyuk gőzölög ami azt az érztetet kelti mintha tényleg most törtek volna fel a föld alól a locust harcosok.A robbanófejes íj kivételével minden nagyobb fegyver megtalálható a pályán. A középső részen a mauzóleum mellet egy boomshot vehető fel nem messze tőle a lépcsősor tetején pedig a sniper és néhány gránát is található elszórva a pályán. Ennek a pályának a szavatosságát a körbejárhatóság és a nagyonjól elhelyezett fedezékek adják, a csaták helyszíne általában a középső terület ahol a sok fedezék okozhat néha hirtelen nem várt nagy meglepetéseket. A minnél nyomasztóbb hangulatot itt is fokozza a föld alatt rejtőzködő szörnycsorda moraja. Pár óra játékra szükség van hogy megszokd a helyszínt, de utánna már kialakulnak gyorsan a pálya taktikák.

Összeségében én azt mondhatom nagyon elégedett vagyok az Epic frissítésével, megérte várni rá, az meg hogy ennyire igényesen érkezett a kis csomagocska és mindez ingyenesen csak jó pont a szememben.

A Gears mag pedig a SAW HUN-nak azt üzeni minnél előbb gyógyulj meg mert már bazi nehéz tartani a helyed, mindíg valaki be akar szálni nyolcadiknak játszani, de nem engedjük.

4 komment

Címkék: multiplayer xbox live cliffy b raven down old bones

A bejegyzés trackback címe:

https://gearsofwar.blog.hu/api/trackback/id/tr4927620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MatiszG 2007.01.11. 12:40:36

Ki a homo?Azért , mert megy a nemiség a játék közben az elesett játékosokon?Valamikor ki kell élni ezen hajlamodat is nem?:D:D

SAW HUN 2007.01.11. 16:17:34

Üdv Mindenkinek!

Szeretném megköszöni mindenkinek az aggodást.Már jobban vagyok,pár nap múlva már leszek live-on.Drumbox neked külön gratulálok az oldalhoz.Ha valaki ért angolul nézzen rá erre az oldalra.Mert itt azt láttom,hogy van 2007-es gow bajnokság.Rengetegen vagyunk biztos összehozznánk néhány clan-t.Vesziteni
valónk úgysincs.A többit live-on megdumáljuk.
gearsofwar.eu.xbox360.gamebattles.com/ladders.php?id=568

Szevasztok!

drumbox · gearsofwar.blog.hu 2007.01.12. 09:33:59

Örülök hogy jobban vagy, megnéztem a linket amit adtál klán regisztrációt lehet csinálni majd ha leszel megbeszéljük.

Rico 2007.01.12. 14:15:29

Szeva Drumbox, hagytam üzenetet liveon nézd majd meg plz.
süti beállítások módosítása