Címkék

360 (1) achievements (4) aljas horda (2) amerika (1) annex (6) army of two (3) assassin s creed (1) bank (1) bannolás (6) barátság (1) bioshock (2) blue dragon (1) brother in arms (1) budapest game show (1) bugzone (1) bullet marsh (1) bungie (1) burnout paradise (1) call of duty 4 (4) cliffy b (4) conan (2) crackdown 2 (1) dashboard update (5) demo (2) destroy all humans! (1) devil may cry 4 (1) dungeon hero (1) e3 expo 2007 (27) előzetes (10) epic (3) execution (1) falcon (2) fotók (1) fracture (1) gamertv (23) garden (1) gc 2007 (9) gdc (1) gdf 2008 (1) gears of war (3) gears of war 2 (16) gears of war mozi (1) gears of war pc (8) gears of war redux (2) gears of war update (7) general raam (1) glitch (5) gondolatok (1) gow party (1) guitar hero 3 (1) gulyás (1) győri keksz (3) halo 3 (9) három piros led (8) hdmi (1) hidden fronts (6) hitel (1) hitelek (1) hitelfelvétel (1) hunters of greenpeace (3) iptv (1) írások (1) jelzáloghitel (1) joó ildikó (1) juiced 2 (1) kalózkodás (1) kane and lynch (4) keresés (1) killer kids band (4) kistáska klán (4) kölcsön (1) lanparty (2) legendary the box (1) leírás (2) lost odyssey (1) lost planet (1) magyarítás xbox 360 (1) magyarosítás (1) major nelson (2) mark rein (2) mass effect (1) mc los angeles (1) média (1) mercenaries 2 (1) mgs4 (1) mozi (1) multiplayer (27) munny (1) my360.hu (3) neca (1) nfs pro street (2) nhl 08 (1) old bones (5) oneniceenemy (4) overlord (1) pénz (1) peter moore (1) pgr4 (1) pletyka (3) pontvadászat (7) project falcon (1) public enemy (3) quake 4 (1) quake wars (2) raven down (5) régiókorlát (1) rock band (2) sega rally revo (1) shadowrun (1) sikerek (11) star wars (1) strangehold (1) szánalmas (1) szavazás (1) szesz (1) team fortress 2 (1) tech (19) teszt (1) thebestsoldiers (2) the darkness (1) the knights of blood (1) the orange box (2) timeshift (2) tim sweeney (1) too human (1) történet (3) trailer (39) tuning (3) two worlds (1) unreal editor (1) unreal engine 3 (3) unreal tournament 2007 (1) unreal tournament 3 (1) update (2) vampire rain (1) vásárlás (1) virus (1) vs (2) warm up (12) wcg 2007 (1) wet (1) x07 (1) xbla (3) xbox 360 (34) xbox classic (1) xbox live (27) zene (1) Címkefelhő

Xbox Live körkép a bannolási hullám után

2007.05.20. 18:15 drumbox



A pár napja tartó microsoft bannolási hadművelet után a még reményekkel teli aktív játokosok kis csapata ma hajnalban véglegesen beadta a kulcsot és bannolásra került. A magyar online Xbox Live játékosok száma mára cirka 5%-ra csappant az egy héttel ezelőtti aktív játékosokhoz  képest. A microsoft rendszerének három napra volt szüksége hogy teljes egészében átscannelje és tiltó listára tegye a csibészkedő vagy nem csibészkedő magyar játékos állományt. Redmondi főhadiszálláson a piros gomb lenyomása után 72 órával büszkén elmondhatták: "We did it fuckers". A bannolási hadművelet megkezdésekor sok nagy nevű weboldalon megindultak a találgatások vajon mekkora százalékát érinti a bannolás a játékos közösségnek?

Az elemzők állítása szerint  csak öt százaléka lesz a játékos állománynak, de ezt ne részletezzük mert ez a szám ténylegesen nem fedi a valóságot valószínűleg. Magyarországi viszonylatban a hardcore online játékosok kb. 5%-a maradt érintetlenül az Xbox Live hálózatában és a 95% tiltás alá került. De pontos számot nem lehet tudni de a játékoslisták megfogyatkozása után körülbelül hasonló értéket kaphatunk. Hivatalos állásfoglalás alapján a dvd firmware moddereit bannolták a hálózatból, mégis bekerült a gépezetbe olyan játékos is akit életében nem érintette meg a moddolás szele. Nálluk a felmerülő probléma az Xbox Live regisztráció miatt történt. Magyar képviseletünk van, magyar honsított játékunk már van, még magyar Xbox 360 közép-európai régiókért felelős marketing menedzserünk is van, de hivatalos Xbox Live-unk az nincs.

Tehát hogyha magyarországról szeretnél Xbox Live-ozni rá vagy kényszerítve hogy külföldi lakcímet és adatokat adj meg a regisztráció során. Így e mellé társul az ha egyszerűen és probléma mentesen szeretnéd verni a pénzed az Xbox Live előfizetésért és a micropayment tartalmakért szükséged lesz egy dombornyomott hitelkártyára. Ebből rögtön az adódik hogy a hitelkártya és az Xbox Live regisztrációnál megadott adatok nem fognak stimmelni. Nos így páran a nem megkövezhető szférából is így megkövezettekké váltak. Ehez külön gratulálok a microsoftnak hagy hulljon a férgese, ez kicsit olyan mint a viccben amikor a cigány elmegy az orvoshoz és mondja neki:

-Doktor úr, doktor úr kékül mindkét lábam.
-Jujj gazsi ez menthetetlen le kell őket vágni.
Két hét múlva újra megy vissza a cigány.
-Doktor úr, doktor úr kékül a farkam is.
Megnézi az orvos majd rögtön mondja:
-Jujj Gazsi ez is menthetetlen le kell vágni.
Újabb két hét múlva gurul vissza a cigány a kerekes székben majd mondja:
-Doktor úr, doktor úr kékül a seggem is. Le kell ezt is vágni?
Odahajol az orvos végig húzza az újját a cigány seggén majd mondja:
-Ejj Gazsi basszameg csak fogott a farmered.

De ők akik így kerültek bannolásra kevés számban vannak az átlaghoz képest. Nézzük a bannolást kik vannak még köztük. Kapott több magyar játékos bannolást úgy hogy egy hete nem volt bejelentkezve a hálózatba majd a bejelentkezés már nem történhetett meg mert rögtön letiltotta az Xbox Live hálózat függetlenül attól hogy egy játéklemezt be is tett volna a gépébe. Ebből adódik hogy a nagytestvér már egy ideje figyelt. Volt több Xbox 360 is ami nem vált még a modderek áldozatává igy még nem volt bannolva a hálózatból, de miután egy bannolt profil merevlemeze rá lett csatlakoztatva a gépre és profilja betöltésre került utánna szintén bannoltá vált. Azért ez utóbbi csúnya dolog volt a microsoft részéről.

Ezt elkerülendő aki új bannolatlan gépen akar játszani és már bannolták egyszer, ne hdd-ről töltse be a profilját hanem azt töltse le az Xbox Live-ról újra "Recover Gamertag" opcióval ennek sikerességét egy játékosunk már igazolta de remélem a kommentek közt többen hozzászóltok ezekkel kapcsolatosan is és ezáltal mindenkinek tisztává vállik minden a jelenlegi helyzetről.

Tesztelés alá került a két ingyenes kliens program is a XLink Kai és az XBConnect. Ezekkel lehetségessé válna a system link által támogatott játékokkal való játszás megkerülve az Xbox Live hálózatát. Viszont felmerült problémaként rögtön hogy csak a legalacsonyabb pingszámú emberek tudnak csak egymáshoz kapcsolódni a beépített hardware-es védelem miatt. Így szinte lehetetlenné vált az itthoni internet kapcsolatok minősége mellet egy mérkőzés lejátszása is. Ezért ezen megoldásokat akkor lehet tökéletesen használni ha sima Xbox játékkal játszol.

A fórumunkban és az irc csatornánkon elindult a még aktív játékosok gyűjtése hogy ne essen szét a társaság és megmaradhasson a közösség. Ezért a listában nem szereplő játékosokat akik még játszani szeretnének megkérem iratkozzanak fel mindenképpen hogy megtalálhassátok egymást. Az IRC használatáról a leírást egy korábbi cikk végén találhatsz megtekintéséhez kattints ide. További hasznos információkat ha érkeznek egy későbbi cikkben majd összeszedem. Jó játékot mindenkinek...

144 komment

Címkék: bannolás xbox live

A bejegyzés trackback címe:

https://gearsofwar.blog.hu/api/trackback/id/tr9583625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cicoka 2007.05.23. 16:34:56

Helló mindenkinek!

Szerintem csak kifogás volt, hogy az miatt bannoltak ki embereket mert külföldre volt regelve. Ha ez lett volna akkor egyszerüen a gamertag-ot lőték volna(vagy azt is) le. Mert ha valaki átrakja a winyóját szűz gépbe simán mehet a móka(eredeti) játékkal tovább, szóval ez csak mellébeszéd szerintem. Ha nem lehet live itthonról játszani akkor egyszerüen tiltsák ki a live-ról a Magyar-honból érkező játékosokat, Ekkora cégnek nem lenne nehéz egy szűrőt beállítani, és akkor talán nem lenne ekkora felháborodás(dehogyis nem), vagy legalább is érthetőbb lenne. Szóval szerintem bizti, hogy a másolt gamák miatt van ez.
Szerintem is várni kéne azzal a PS3 vétellel, mert még nincs olyan ütős cím, hogy megérje megvenni közel 180-200 ezer ft-ért, és még a live része nem valami nagy durranás.

zozoka 2007.05.23. 19:28:45

Sajnálom toszit és sok más embert aki itt hagy minket,
de szerintem már át gondolták.
Kérdzem én ha a hamis reg. miatt rugnak ki embereket akkor ezzel itt magyarországon mire fog jutni a microsoft, semmire.
A másik miért nem a dashboard frissitésnél lépték meg ezt a hamis reg miatti kirugást? Ha jól emlékszem akkor volt szó a régió korlátozásról.
Ha engem is kirugnak pl. a tiszta gépemmel erdeti játékaimmal együtt, hát én is elgondolkodnék PS3 vásárlásán.

HolczyHun 2007.05.24. 02:24:05

Sziasztok Barátaim.

Egy szép emlék él a fejemben a tavalyi év végéről és az idei év kezdetéről.DE. Köszönhetően nagytestvérnek ezek a szép percek, órák, napok, hónapok elmaradtak és úgyérzem, hogy el is maradnak a jövőben.
CSatlakozom Toszi barátomhoz és Én is átszékelek a konkurenciához.Pontosítok Én már megtettem.
PS3 at vettem és nem új prémiumot, mert úgy gondolom, hogy ez amit a MS csinált az nem normális dolog.
Ma én is beszéltem a 0680-as számmal.
A hölgy valóban közölte, hogy mindenkit bannolnak aki M.O-ról megy fel a LIVE-ra mivel itt még ez nem hivatalos.Az egy másik dolog, hogy kérdésemre miszerint akkor miért lehet a Lokációt Hungaryra állítani illetve miért csinálnak megtévesztő kampányt nem kaptam választ.
Ez Magyarország.
Nem akartam minden nap felmenni a LIVE-ra úgy, hogy attól keljen tartanom vajon kibannoltak vagy még nem.
PS NETWORK ami állítólag még gyerekcipőben jár ma bizonyított nekem 3-an video chateltünk egy szobába.
Na mind1 nem akarom a PS-t itt ezen az oldalon ahol szerkesztőként vagyok futtatni.
Mindenesetre szeretném megköszönni mindenkinek akivel játszhattam ezt a szenzációs (VERHETELEN) játékot,aminek a közelébe nem ér semmi.(Nem is fog egy jódarabig)
Ha valaki esetleg úgy dönt ahogy mi tettük
GeryHun, Red5, Anti1974Hun, Vadállat, HolczyHun.
Azok megtalálnak a Networkön is
Red5Hun,GeryHun,Holczy,AntiHUN.
A későbbiekben biztos avagyok benne ,hogy gigihun barátom is vesz Ps3-at,és remélem hogy közületek is sokatokkal játszahtok még együtt.
Köszi srácok mindent egyenlőre én kiléptem.
L U C K & L O A D
Holczy

Kisfickoo 2007.05.24. 03:26:38

Tiszteletem mindenkinek!

Holczy!
Engem is felírhatsz a listára de még tudnék pár nevet mondani, de azok hozzászolnak ha akarnak.
Ákos!
Elég el vagy varázsolva mert az ár amit írtál elég nevetséges.Ha jól körül nézel abból már lassan 2 ps3at veszel.
Legyen igazatok , hogy irottal nyomtuk azért bannoltak, de amit a Holczy írt, h Mo-on repül mindenki ezt mástól is hallottam már.

És ha engednének játszani eredetivel akkor sem nyomnám, mert a levegőben lóg a 3ledes dolog.
Sokat játszottam, tényleg jófej mindfenki, de ez a ban dolog felébresztet h nagyon nincs rendbe a dolog.
Megráztam a fejem és rá kellett jönnöm h ez már nem lesz a régi.
Nekem már a ps bizonyított a korábbi konzoljaival.

ADOK NEKI 1 ESÉLYT!

További ps3as jelentkezők:
Plutonium, Blaze31r, stb, stb

cicoka 2007.05.24. 07:49:00

C4E-vel készített interjút egy spanyol site (ott ugyanúgy legális saját részre másolatot készíteni a játékokról mint hazánkban). Ebben elmondta hogy mi alapján bannoltak: az x360 loggolta ha bekapcsolás után nem találta meg a DVD drive-ot. Márpedig flasheléskor ugye a PCs SATA kábelét kellett rádugni. Ezt a logot küldte vissza az MSnek a dashboard update-kor, ezeket manuálisan nézték át és tiltották le a hozzájuk tartozó gépek IDjét. A már letiltott gépek többet nem mennek Live-ra, ehhez nem lesz fix.

Elmondta azt is hogy már készíti az új firmware-t, ami az eddigiektől csak két pontban fog különbözni (mivel ugye a stealth hatásosnak bizonyult, nem a firmwaret detektálja az MS, arra nem képes, hanem csak azt ha vmikor is bekapcsolták a gépet drive nélkül) Ezek:
1. stealth patch nélküli játékokat nem fog vinni
2. az olvasási sebességet 12x-esnek fogja jelezni a box számára.
Ha ezt egy MÉG SZÉTSZEDETLEN x360-ba flashelik be, a drive-ot kiszedve, a boxot NEM bekapcsolva
lehúzott drive-al akkor azzal a géppel lehet majd Live-ozni. Feltéve hogy:
1. az illető nem játszik region-free NTSCs játékkal PAL régióhoz tartozó IPről vagy fordítva.

Dzsek 2007.05.24. 08:45:09

Kisfickó és a többiek: majd ahhoz veszitek az eredeti gamákat? Akkor már az új Xboxnál is meglehet ezt csinálni....és mit gondoltok, van M.O PS online kiépítés??? ott is kamu cím kell...és egyáltalán. még PS. online se indult be ha jól tudom....vagy lehet az már megy, de nincs headset....ti döntitek, de én nem javaslom egy kb 160k gépet amire alig van játék.
Annyit kérnék még hogy írjátok le ki vesz PS3-t és nem boxot, hogy tudjuk, kik mennek el és kik maradnak-

kalman78 hun 2007.05.24. 09:11:52

Sajnálom,hogy szét eset gow csapat de én nég kitartok a 360nál.A live-rol még nem tiltottak le de lehet,hogy hamarosan ez be következik:-(.
Azért maradok 360-nál mert Matild hun barátomnál
2 hetente 5-6 gépet össze szoktunk kötni.
Ha bannolnak akkor marad ez a öröm amibe még ne tud beleszólni a BUZI MS.Sajnálom TOSZI barátommat,hogy elhagya Xbox közzöséget.Remélem egyszer még vissza térsz barátom.

MatiszG 2007.05.24. 09:25:37

Sokat gondolkodtam és gondolkodtam és irigykedtem, jah és megijedtem.Sajnos az MS m.o.-i képviselete semmi értelmeset nem tud nyilatkozni.Akkor minek vannak a vonal tulsó végén, hogy ezzel is a pénzt csináljam az MS-nek amíg telefonálok?Elgondolkodtató amit a PS3-ról írtak.Szerettem a PS2-t, az xbox1-et még jobban, mert technikailag jobb volt.Az is elgondolkodtató, hogy konzolos társadalom 95%-a az X360 megjelenéséig nem tudta mi az online móka-kacagás.Mindenki singlebe nyomta, az ismerőseivel cserélgettek, ha találkoztak megbeszélték az élményeket, megvették az újságokat, hallgattak a tesztelőkre, vettek eredetit, warezolak, de ki nem?Aztán jött az xbox LIVE tengernyi barát, jópofa emberek, kapcsolatok amik többé-kevésbé egy gombnyomással el lettek pusztítva.Ez nem egy atombomba volt.Sajnos a játékosok nagyrésze a 15-30 éves korosztályra vezethető vissza és mivel még mindig M.o.-n vagyunk nem tudjuk anyagilag tartani ezt a helyzetet az MS baromságaival.Többek között ezért elgondolkodtató a PS3 lehetősége...de tegye ez a réteg a szívére a kezét, mennyi PS3-as online, komoly multiba nyomható játék van 2-3?Ennyi.Ez a helyzet azonban rohamosan változni fog ha nem hagyja még több játékgyártó cég a Sony-t magára.A PS3 bizonyított az orvostudományban, mint technikai hardver és szerintem nekünk sem kell eltemetni.

Én gondolkodtam, reménykedek és már nem félek:az x360-at moddoltan megtartom, mert rengeteg nagyon jó singleplayer game érkezik, 500Ft-ot nekem megér.Sajnos a LIVE-ban és az MS-ben teljesen elvesztettem a bizalmamat.A PS3 nagyon elgondolkodtatott: nincs magyar reg. OK. lefosom de egy olyan szolgáltatásból nem rúgnak ki amiért nem kell fizetni.Jah és M.o.-n csak többen lesznek, akik sok és keményen megkeresett pénzeket költenek majd online mókára és nem akarnak félni, izgulni.
A lényeg: lesz ez olcsóbb is.Addig is hajrá x360, üdvözöllek PS3 online!

Az egészben akialakult emberi kapcsolatokat sajnálom a legjobban.A feleségem is látja rajtam, hogy esténként nem találom a helyemet keresem az elveszett dolgokat: a játékot, beszélgetést veletek.Most nem tudok sajnos többet áldozni rá.Azonban az év végén döntök:ha lesz m.o.-i LIVE reg. akkor LIVE ha nem akkor PS3 online.

Aki szeretné tartani a kapcsolatot annak a Skype-t tudom ajánlani, mivel 9-en egy szobában még mindig lehet beszélgetni és már ez is felemelő élmény.Mindenkinek köszönöm!Csók a családnak!Azért még itt leszek az oldalon!:D:D:p

cicoka 2007.05.24. 10:19:38

MatiszG!

Teljesen egyetértek veled! Csak sajnálni tudom az egész dolgot, mert hatalmas feeling volt eggyütt játszani, dumálni stb..
Bízom benne, hogy azért összefutunk még a harctéren...

Azért összelehetne ezen a blog-on dobni egy oldalt, hogy még ki maradt aktív online, ki offline és ki az aki végleg??? távozott körünkből.

Mindenkinek fel a fejjel lessz ez még így sem.
Talán mire lessz M.O-ról is hivatalos Live, arra azért lemegy a box ára és talán többen megengedhetik maguknak, hogy új gépet vásároljanak.
Ha meg azt nézzük 3-4 játéknál nem is lessz talán több amit édemes Live-on nyomni arra meg csak összespóroljuk a lóvét.

Szóval reménykedem benne, hogy hamarosan megint minnél többen leszünk live-on....

zozoka 2007.05.24. 11:01:47

Hát ez elég elkeserítő, nap mint nap olvasom a híreket, a hozzászólásokat. Fogyatkozunk és mint már írtam megértem azokat akik PS3-t vesznek és nem kockáztatják meg a 360-t mégegyszer.
A PS3 magyar reg az működik és játszani is lehet rajta.
A playstation Store letöltésekhez kell csak külföldi reg.
(Bocs az offért.)
Srácok csak azt kivánhatom mindenkinek akár 360-nál maradsz akár PS3-s leszel többet ne keljen csalódnunk semmiben.

SAW HUN 2007.05.24. 11:01:47

Hali Kisfickoo!

Nem vagyok elvarázsolva.Csak a kommentembe elfelejtettem beirni,hogy a 200 ezret én úgy számoltam,hogy sokan vesznek hdmi kábelt.Az relative noname 4500-5000ft.Az eredeti 8000-9000ft de felesleges.Ezt is genyóságnak tartom személy szerint a Sony-tól.Sokan bele is ugranak az eredeti kábelba.Ja meg 2-3 játékot még veszel hozzá.Mert gondolom nem csak 1 db-ot akarsz állandóan cserélgetni.Mivel tudtommal live fan vagy.
Azért igy már mégiscsak 200-210 ezer ugye?
Vagy esetleg még arra gondoltam,hogy a ps3 tulajok és leendő tulajok talán a loader programra spekulálnak.Megmondom a frankót nektek.Engem még relative akkor se érdekelne.Óriási az előnye az MS-nek.Ja és még egy fontos dolog.Tegnap drumbox barátommal nagy nehezen összeszedtük azokat az embereket akik még benmaradtak.Kellemes csalódásként 63 -an vannak még meg.Én mindenkit várok vissza.Senkivel nem voltam haragba.Totálisan igazatok van ha mindenki vissza is jönne kivétel nélkül akkor se lesz minden a régi.Én egyet kérek tőletek ne cselekedjetek felindulásból mert az soha nem vezet jóra.
Barátotok/már akinek/

SAW

Dzsek 2007.05.24. 11:47:30

Nekem a barátom vagy, márha fordiítva is igaz saw. És igen, se új Xboxt se új PS3-at ne vegyetek még...várjatok !!!

Kisfickoo 2007.05.24. 12:07:04

Szasztok!
Ákos!
Az anyagiakat ne feszegessük, mert rengetegen utána jártunk a dolgoknak és már 6000től lehet kapni játékokat.
De nem ezért irok most!
A mondanivalód végén h felindulás, feszkó!
Ez teljesen igaz.
Már skypon is érezhető a bannoltak társaságában h vmit elvesztettünk és van 1-2 összezörrenés.Én se úgy veszem a lapot mint régen.Érzem magamon h ez már nem arról szól mint régen

drumbox · gearsofwar.blog.hu 2007.05.24. 12:09:36

Szomorú hogy páran elpártoltok az xbox-tól egy kérdésre válaszoljatok légyszives ha 360-on nem vettétek meg az eredeti játékot ps3-on miért teszitek?

cicoka 2007.05.24. 12:36:42

Oké mindenkinek sok szerencsét.
Amúgy drumbox kérdése azért jogos!
Most minden oké PS3-on de mi lessz ha ott is bannolnak majd embereket mert másolt játékokkal játszik, vagy winyórol futtatja a játékot akkor rohantok wii-t venni??? Oké elismerem csalódtatok, ahogy én is ,de ez nem jelenti azt, hogy most azonnal másik gép kell, mert azért arról ne feledkezzünk meg, hogy offline még minden maradt a régiben!
Meg sok helyen lehet olvasni mert háta 3led, de azért az M$ elég rövid időn belül orvosolja (csere, javítás)a problémát, ami nem lenne ha a bann mizéria helyett a műszaki megoldásokba ölték volna drága idejüket. Szóval csak nyugodtan és megfontoltan fussatok a boltba. Amúgy akik távozotak tőlünk, azoknak kellemes időtöltés és jó játékot kívánok, mert hát mi a legfontosabb, mint a gondtalan kikapcsolódás, Sziasztok skacok...

petya 2007.05.24. 12:39:03

Látom nagy a a viszály a 2 konzol között.Veszel 1 új boxot,mellé a játékot és vagy bannolják az új géped vagy nem.De az biztos,hogy amit bannoltak,nagyon nehezen tudod majd eladni.Már sok gép fent van a neten,de senki sem nyilatkozik arról a hirdetésében,hogy le van tiltva.Ja és persze annyit kérnek érte,amennyiért a zsír gépet is meglehet venni.Aki PS3-ra vált,azt tanult ebből és nem kockáztat.Ő biztosra megy,még akkor is,ha kevés a játék kínálat.Majd beindul az is.Én is nyomtam a GOW-ot,de egyenlőre nem fogok új konzolt venni.Se ilyet,se olyat.A bann akkor most miért is van?Van aki a dvd firmware írja,a másik az eredeti játék-írt lemezt tippeli és végül a live hiánya M.O-n.Azért jó lenne ezt tisztázni!

Kisfickoo 2007.05.24. 12:47:49

Saját magatokat cáfoljátok meg.PL:
Cicoka írta:
"bann mizéria helyett a műszaki megoldásokba ölték volna drága idejüket"

Ákos írta:
"a 3. gépem.Igaz szerencsére 2-szer cserélték öket 3 piros ledes hibával,de az elsőnél 90 napot vártam mig az osztrákok visszaadták a gépe"
Lehet hogy 2-3 játékot veszek, de te se játszol többel ha jobban megnézzük

FalseGO 2007.05.24. 12:51:44

Énis csatlakozom ma kapom vissza gépemet már van rá vevőm eladom és azonnal veszek PS3-at!Amiért ekkora k3cs3g volt a MS azért inkább tolom eredetivel a PS3-on minthogy ezeknél márcsak azért is mert ők biztos úgy gondolták,hogy majd mindenki vesz eredetit haha beszopják mert gőgből inkább mindneki aki teheti persze vesz PS3-at!
Itt nincs szó elfogultságról nem voltam elfogult az 360 iránt sem de most úgy néz ki a PS3-nak áll a zászló...

Dzsek 2007.05.24. 13:00:14

drumbox 2007.05.24. 12:09:36
Szomorú hogy páran elpártoltok az xbox-tól egy kérdésre válaszoljatok légyszives ha 360-on nem vettétek meg az eredeti játékot ps3-on miért teszitek?

cicoka 2007.05.24. 12:36:42
Oké mindenkinek sok szerencsét.
Amúgy drumbox kérdése azért jogos!

Látszik én nem nagyon számítok, mivel drumi előtt 6 hozzászólással már feltettem ezt a kérdést.....

drumbox · gearsofwar.blog.hu 2007.05.24. 13:00:43

Ezzel tisztába voltál Kisfickoo három hónappal ezelőtt is mikor még vígan játszottál és nem zavart. hogy 3 ledes lehet a géped akinek meg az lett nem rohant ps3-at venni. Amúgy meg mindenki tudja aki nyitott szemmel jár és olvas a fórumokon a sorok között és nem csak "write only" üzemmódban van láthatja hogy itthon 99%-ban csak azokat bannolták akiknek átvolt alakítva a gépe.

Azért azon légyszi ne háborodjatok már fel hogy kitiltottak a liveról mert backuppal nyomtátok. Arról meg hogy nincs live magyarországon, xbox classicon se volt mégis tudtak akkor is páran játszani problémák nélkül máig mindenfajta lokális letiltás nélkül.

Na mégegy kérdés a végére ha már a hibákról is beszéltünk, ha a PS3 ha megadja magát egyszerűbben intézed majd a garanciát? :)

petya 2007.05.24. 13:03:06

Az év végére messze verni fogja a Ps a 360 aladását.Mert akármi is volt a bann oka,attól még nem fog megszünni a warez.Az MS bukik rajt majd sokat,de aki vesz új gépet és azt is bannolják,csúnyán pofára esik!De azért az durva,hogy a gépedben bütykölt a dvd,írt játékon nyomulsz és megsem várod a játék megjelenést,hanem jóval előtte már nyomod.Ezeknek úgy hazavágtam volna a gépét,hogy a szemétben lenne a helye.Mert legalább a megjelenést várja már meg az ember,ha már arra nincs pénze,hogy eredetiben nyomja.

kalman78 hun 2007.05.24. 13:17:15

Gyerekek nincs értelme vitázni majd évégéig eldöl
ki jobb 360 vs ps3.Egyenlőre 360-nat gazdaságosabb
megtartani szerintem.Viszont kisfickoonak igaza
2-3 játék már van hozzá neten tudsz amivel játszani minden este többiekkel akkor meg éri.
360-non is 2v3 warez játékkal játszotam eredetibe megvenni utolag megéri mert nem egy hétig játszol vele hanem nete több honapig pl cod2
Most egyenlöre ugy döntöttem veszek egy pár eredetit amivel biztos,hogy játszok.

SAW HUN 2007.05.24. 13:30:36

Figyu petya!

Itt a baj amit irtál.A ps3 simán veri majd eladásba a
360-at.Én meg azt mondom neked ki a fa..o-at érdekel.Nekem volt régen ps1-em hosszú ideig.Kétszer volt ps2-m,xbox 1 em is.10-szer több gépet adott el a Sony vagy szászor vagy ezerszer vagy mitudomén.De akkor is a sima x jött be.Azért mert a ps-ből a 100db-ból volt 8-10 játék ami ért is valamit.Az 360 játékfelhozatal viszont bövülhetne egyszerű,mászkálós,ugri-bugri játékokkal.Remélem ezt az ürt azért majd betöltik majd.De megvalva azért egy crash szerű játékért nem adnák akkor se 15 ezret.A másik honnan tudjátok,hogy a ps3 fél vagy egy év múlva nem fog-e kinyulni.Aki követte az elöző gépket azok tudhatják a sima x-et össze se tudtad törni.Max fél évente megtisztitottad a fejét.Na és még végűl tibi irására reagálva.Van 1% akinek zsir új gépét nyomták ki.akkor nevezzük meg az embert.A haverom HUN WANNA JOE.Tudtommal más még nincsen.Érdekes ő se szalad venni ps3-at.

petya 2007.05.24. 13:32:06

Végül is ez a megoldás,hogy 2 gépet tartasz?Hogy döntöd el,hogy jó-e az online játék rajt vagy sem?Valaki írjon már pár játékot a GOW-on kivűl aminek hasonlóan nagy sikere volt a liveon.

petya 2007.05.24. 13:48:14

Ákos!

Nekem is van,volt minden gépem és az biztos,hogy nincs párja a 360-nak.De sajnos mivel megbizhatatlan,mert idő előtt piacra dobták és azóta sem javítottak rajt,így sokan vesznek PS3-at.Csalódsz a gépben,bannoltak,akkor megkockáztatsz egy új bannt az új géppel?Annyi okosság le van írva,hogy ki sem lehet igazodni rajt.Valaki írta: Majd akkor lesz live M.O-n,ha az internet sebesség nagyobb lesz,meg 2008-ban lesz itthon is live,azt vegyél új gépet és semmi gond (lásd JOE fia)stb.Mindenki találgat,semmi konkrétum.1 hete sincs ez a herce-hurca.Szerintem semmi értelme ezen a PS3vs360 vitának,mert ez egy másik fórum téma lenne.De ez érdekes,hogy sok emberre rászakadt a bank hirtelen és csak dobálják a 10000-et.

Dzsek 2007.05.24. 13:49:27

GRAW 2, COD2, COD3, Pro Evo, Vegas,Lost Planet

cicoka 2007.05.24. 13:52:05

Petya
pl. Cod2; Cod3; Meg azért páran szoktunk teniszezni is. És akkor gyürük urát is nyomták páran, Halo2
Halo3 beta, C&C 3... most csak így kapásból. Na a vita részemről lezárva mert ez a blog nem erről szól!

SAW HUN 2007.05.24. 13:55:53

Petya

Itt van mindjárt a call of duty 2.Én kezdetektől kezdtem.Napi 4-5 órát nyomtuk 10 hónapon át.De úgy képzeld,hogy volt egy 35-40 ember naponta aki mindig játszott vele.Aztán jött a 3. rész is szétszakadt a banda.Valakinek bejött ,valakinek nem az új rész.De 80%-ba az embereknek nem.
Nekem azóta is megvan.Meg még párunknak.Ha nincs meg szerintem szerezd be.3-4-5000ft-ért tuti megkapod,aszem 6000ft bontatlanul mert már van belőle platinum.Ja és mi a gamertaged?
Mert felvennélek ha még benmaradtál.De sajna tényleg a legjobb megoldás a 2 gép fenntartása.
Ha egy géped van marad a demo letöltése meg a neten való informálodás a játékokról.Ez van pillanatnyilag.

Cső!

SAW HUN 2007.05.24. 14:12:24

cicoka

Ez nem vita.Itt csak megpróbálunk ész érveket felhozni.A Tibi se fog megsértődni.A vita majd a 2 gép között fél év múlva fog kezdődni.És nem a gép mennyiséget fogjuk összehasonlitani,hanem a játékfelhozatalt.Mert hogyan lehet eladási számokkal dobálozni amikor 1 héten eladnak mondjuk 5000db 360-at és 250000db ps3 at Japánban.Persze nem ennyit csak a különbség tisztán látható igy.
Hosszú távon mindenképpen valoszinű több gépet ad el a Sony.De mint már irtam engem k..v.ra nem érdekel.És nyugodtan irj be cicoka.Mert normális dolgokat irsz és hasznosat.

GyuZa 2007.05.24. 14:16:41

Én nagyon remélem, hogy C4E elmélete nem 100%-ig helyes, mert akkor már az én boxom is tuti bannolásra került... Másfelől hogyha nem lehet bekapcsolni a boxot ha nincs rákötve a dvd olvasó, akkor az olvasó hogyan kap áramellátást? Ahogy elnéztem elég egyedi tápcsatija volt. Most megmondom őszintén az én fejemben is megfordult egy PS3 vétele, de egyelőre nagyon pénzhiányos vagyok, a nyári fizumat meg semmi kedvem elkölteni majd egy konzolra... Naruto: Rise of a Ninja... Ezt a játékot tutira megvárom még, mivel nagy rajongója vagyok az animének. Maga a játék elvileg októberben jelenik meg és x360 exkluzív lesz szal addig biztos marad a box.

HUN Miky69 2007.05.24. 15:04:41

C4E-vel készített interjút egy spanyol site (ott ugyanúgy legális saját részre másolatot készíteni a játékokról mint hazánkban). Ebben elmondta hogy mi alapján bannoltak: az x360 loggolta ha bekapcsolás után nem találta meg a DVD drive-ot. Márpedig flasheléskor ugye a PCs SATA kábelét kellett rádugni. Ezt a logot küldte vissza az MSnek a dashboard update-kor, ezeket manuálisan nézték át és tiltották le a hozzájuk tartozó gépek IDjét. A már letiltott gépek többet nem mennek Live-ra, ehhez nem lesz fix.

Elmondta azt is hogy már készíti az új firmware-t, ami az eddigiektől csak két pontban fog különbözni (mivel ugye a stealth hatásosnak bizonyult, nem a firmwaret detektálja az MS, arra nem képes, hanem csak azt ha vmikor is bekapcsolták a gépet drive nélkül) Ezek:
1. stealth patch nélküli játékokat nem fog vinni
2. az olvasási sebességet 12x-esnek fogja jelezni a box számára.
Ha ezt egy MÉG SZÉTSZEDETLEN x360-ba flashelik be, a drive-ot kiszedve, a boxot NEM bekapcsolva
lehúzott drive-al akkor azzal a géppel lehet majd Live-ozni. Feltéve hogy:
1. az illető nem játszik region-free NTSCs játékkal PAL régióhoz tartozó IPről vagy fordítva

Dzsek 2007.05.24. 15:45:25

DRUMI !!!!!!!!!!! bezsélj ezzel az Xlinkes adminnal MSn-en plz, hajlandó segíteni !!!!!!!!!!
tr76251@hotmail.com

fade 2007.05.24. 15:52:38

Sziasztok, olvasgatva az itteni hsz-eket, azért van 1-2 furcsaság. Először is a magyar Ms supportot felejtse el mindenki, abszolút hozzánemértő lánykák üldögélnek ott, max annyit tudnak csinálni h bekérik a gép sorozatszámát... Semmilyen komolyabb problémával nem tudnak foglalkozni, kár a telefonnál idegeskedni. A másik pedig a "rohadj meg Ms, megyek a konkurenciához" felháborodás. Ok, PS3 télleg nagyon jó gép, de ott van a F1, Motorstorm meg a Genji... ééés ennyi. A Resistance nem vmi nagy szám. Ezeken kívül még van a sok multiplatform cím. Kérdem én, mi a tökömmel fogotok ti játszani? Azért megnézném a nagy GOW fanok arcát, amikor bemennek Resistance multizni :))) Be kell ismerni, hogy a PS3 kb 1 év lemaradásban van a játékok terén, azzal sztem jobb várni kicsit. Online terén meg többéves lemaradásban vannak, nagyon fapados még a rendszer, de legalább ingyen van. A harmadik dolog pedig lehet h csak sz6ámomra furcsa, de nehéz elképzelnem, ahogy azok akik eddig csak warezzal voltak hajlandók játszani,. mondván h kevés a pénz (abszolút megértem), most hirtelen szaladnaka boltba 200k-t elkölteni, majd venni havi rendszerességgel a 17k-s játékokat... ennyire gazdag lett mindenki hirtelen?
Emléxem amikor megvettem a gépet 2006 márciusában, még szó sem volt warezról, majd fél évig nyomtuk eredetivel. Rengeteg pénzzel,m utánajárással és idegeskedéssel járt (pl. német borítós játékok). Örültem h vége lett ennek ősszel, de most sajna úgy néz ki visszatér ez az állapot, ki tudja meddig. Lesz hamarosan új fw, amivel talán új géppel megint lehet warezolni, de a mi bannolt gépeinkr egyelőre nincs megoldás. Aki szeretne live-ozni, kénytelen lesz szűz gépet szerezni vhonnan. Mivel a Live úgyis a közösségrőlk és a haverokról szól, ezért én is csak azért megyek vissza hamarosan, mert akikkel szoktam együtt játszani, ők is jönnek mjad. Előbb vagy utóbb, de remélem inkáb előbb.
Október-december között hihetetlen nagy számban nőtt a magyar Live felhasználók száma, remélem minél többen jönnek majd vissza...

Dzsek 2007.05.24. 16:00:59

Mi történt az IRC szobával?

CRAZZYBOY 2007.05.24. 18:00:02

Jézus március ! Mi van itt !!??
NO KOMMENT

GyuZa 2007.05.24. 20:13:28

Kérdezem én, szerintetek nagy genyóság lenne eladni most így a boxomat ahogy van? (persze rendes áron) A bannolási hullám óta nem kapcsoltam be, szal nemtudom bannolták-e a konzolt, de sztem igen... Egyetlen problémám, hogy nemtudom hogyan flasheljem majd a boxot (az olvasó tápcsatija miatt), nincsen kedvem 10k-t fizetni érte vmelyik boltnak...

Kisfickoo 2007.05.24. 21:30:21

Sztem én kiszállok ebből az adok-kapokból, mert ez olyan mintha felmennék a honda oldalára és isteníteném az opelt.
Ma olyan infókhoz jutottam h feltette a pontot az i-re.
Sztem hamarosan találkozunk ps3-on

Háromled és bannolásmentes éveket kívánok nektek!!!!!!!

zozoka 2007.05.24. 22:02:57

Mégis milyen infók kisfickó?
Engem érdekelne, ha gondolod írd le itt is

FalseGO 2007.05.24. 23:00:08

Zozoka!

Vatta új PS3-at lehet kapni 130K ért!
Eredeti de használt gammák vannak 6K-tól 10K ig!
A ps network stabil és ingyen van!

A 360-at meg lehet cserélni 2 havonta mert állandóan van vele valmi gáz!

A magyar Live usereket meg szépen lassan kitőrlik...

zozoka 2007.05.24. 23:08:05

Az elsőt nem tudtam a többit már igen :)

GyuZa 2007.05.24. 23:23:22

HUN WANNA JOE-n kívül előfordult mással is, hogy a nem moddolt konzolját bannolták?

HolczyHun 2007.05.25. 00:53:09

Sziasztok.
Megindúlt itt keményen a vita.
Félreértések elkerülése végett, kedves Fade.
Én nem azért játszottam 360 warez mert nem volt pénzem.:)
Én azért játszottam warez mert nekem volt kb 40 játékom mivel szeretem a szépet látni, (mindenből) ezért vettem anno 360 at és ezért vásároltam hozzá egy rakat játékot.
Mert.Szögezzük le, hogy a 360 grafikai megjelenítése csodálatos ,már már fellműlhatatlan.Szó szerint odaláncol a TV hez.És akkor még nem is említettem a barátokat akikkel rohadt sokat GOW-oztam.És ez valahol problémákat szült a magánéletemben:)
Szegény feleségem Én aki úgy gondolta magáról ,hogy már lecsengett a konzol korszak visszaestem nagyon keményen, amit itt szerintem jópáran tudnak is nagyon jól.
Nekem a döntésem nam anyagi.
Inkább érzelmi téren voltam befolyásolható.Ebbe beletartozik az is, hogy a MS egy olyan butítást végez rajtunk amit nehéz észrevenni mert a sok jó játék teljessen elvakít. Ez Magyarhon barátaim. Itt semmi nem az aminek látszik,ha hiszitek ha nem a magyar törvények tiltják a megtévesztésre épülő kampányokat.Csakhogy a Magyar ember nem egy pereskedő és cselekvőképes társadalmi kultúrában nevelkedett ember.Hanem egy paanaszkodó, sopánkodó, önmagát sajnáltató népcsoport vagyunk.
Itt cselekedni kéne nem pedig tervezgetni azt, hogy vegyetek-e másik boxot.
Ha a magyarországi MS azt mondja ,hogy bannolják a m.O-ról beloggolt gépeket akkor valószínüleg ez így is van.
Ők tudják nem mi, hogy mik jöttek az új updattel a tudtunkon kívűl.Szerintem elgondolkoznátok ti is, hogy mi a túrót képzelnek magukról ha felhívnátok őket és pár kérdést feltennéte.Pl.
Mint már azt hiszem írtam::-Miért lehet magyar lokációt megadni ha nincs is itt Live szolgáltatás.
Nem tudják
Miért forgalmazhat a MS magyarországon PRÉMIUM csomagot ha nincs LIVE szolgáltatás?
Nem tudják.
Barátaim ezek azok a dolgok amik miatt én a voksomat a másik oldal mellett tettem le.
Kérdéseimre nem kaptam választ azoktól akikne a legjobban kéne tudni ezekre válaszolni.
VICC
A ps ki tudja lehet, hogy 1/2 év múlva ugyanígy probémákkal fog küzdeni.
Nem tudni.
Amit tudni lehet viszont azok a tények
Közelítsük meg a kérdést másik oldalról...
PL
HARDWEAR:
XBOX360(csoda gép):80 ezer a prémium
mi van ebbe?
Gép, 20gb vinyó, füles, joy, 1 Hónap LIVE!!!!!!,
3db 3,2 proci,512 mb video,512 700 as ram.
5,1-es hang, 3 usb, optikai kimenet.

Ps3: 130.000-145.000
Gép, 60gb vinyó, Blue-ray(a jövő barátaim), joy,ami bár még nem rezeg, de next gen nek mondható, 7,1-es hang, Wi-Fi, optikai kimenet, 7+1 proci és mellé 256 MB ram ami jóval többet tud nyújtani mint a boxban az 512, mivel itt 7 mag támogatja.256-os videokártya.Megintcsak a 7 magot melíteném, 4 usb, sd ,cf ,kártyaolvasó,Hdmi csatlakozó.LINUX operációs rendszer amiről az internetet használhatod.

OK.
Ha a boxot ilyen szinter akarnánk emelni az
HDDVD:50,000
WIFI : 23,000
Kártyaolvasó, ami lefoglalna 1 usb-t : 8,000
és számoljuk rá mondjuk az elitre amin már lesz HDMI. Ez kb 180,000 Ft
Vonjuk le a konzekvenciát:A két gép hasonló áefekvésben mozog csak az egyik az egy kompakt a másik pedig egy kevésbé kompakt kivitelben.

Szeretném elmondani mindenkinek itt, hogy elmondhatatlanúl rossz érzés nem 360-al kelni és feküdni de valamivel nyugodtabb is mert nem érzem magam függőnek (MÉG).
Nagyon jó volt a GOW, Lost Planet ,CC3 (te jó ég ezek nagyon hiányoznak),de hamarosan beindul az a gépezet amit mé nem tudott senki felűlmúlni.
Barátaim 5 hónapja van piacon a Ps3 mit vártok tőle csodát?
Nehéz rá fejleszteni ,de ha jók az információim akkor sikrtűlt megtalálni a Cell mag programozásánalk technológiáját.
Ennek első igazán komoly jelét a LAIR fogja megmutatni nekünk.
ÉS!!!
Nincs olyan EXCLUSIV PS3 -as játék ami nekem tetszene. Gondolok itt a tényleg exclusive Fall of Man, Forma-1, MotorStorm,
A többi az jó mert átirat, mint pl a SPIDERMAN, Virtua TENIS ami szebb mint xbox-on és jobb a karakter mozgása:) "higgyetek nekem".
Egyenlőre nem tetszik annyira a PS3 játék állománya ,de tudom, hogy ez a gép többre lesz képes mint a box, és tudom, hogy jobb konzol mint a box.MERT NEKEM MÁR VAN és tapasztalom előnyét hátrányát.
.És végre HD nézhetem majad a kedvenc filmeimet 7,1-es hang kíséretében.
A Network részéről még pár szó zárás képpen.
STABIL.......PS HOME.............ezzel mindent elmondtam.

Barátaim tistellek titteket és szerettem veletek játszani, FOGUNK még együtt játszani 360-on ezt is megígérem.
Most egy picit visszavonulok.

SZIASZTOK

Ui:
Tibikém: (Drumbox) felhívlak majd mert a segítségedet kérném.)

Dzsek:Van lehetőséged magyar accountot csinálni igen
:)
Sorry ha kissé zavaros az írás közben dolgoztam is.
ÜDV
HolczyHun

Dzsek 2007.05.25. 08:47:42

Gyerekcíipőbe van még a PS3 ez tény...én nem tudom, most valahogy idegen tőlem a PS3....nekem sose semmi gondom nemvolt az xboxommal, egyedül a fejet kellene egy kicist állítani, de ezt se viszem el, mivel nem igazán zavar. Nem tudom, én nem mernék belevágni egy olyan fába, mint a PS3...azzal is vannak gondok, csak mivel nekünk nincs nem tudjuk. És most miér ttenné meg valaki hogy eredeti gamákat vesz rá, amikor a régie boxra se vet...most honna lesz pénz? Mert warez az nincs, vagyis van, csak nincs nyersanag amire kiird, illetve az is van, de nincs amivel megpörköld.

SAW HUN 2007.05.25. 09:53:24

Holczy Csabi

Egyszer már megtárgyaltuk tennisezés közbe ezt a
hardwer dolgot.Emlékszem ott is győzködted az embereket a félelmetes számokkal.Gondolom emlékszel rá.Ami nem baj csak akkor nem szaladtak az emberek venni ps3-at amikor hallották tőled ezzeket a borzasztó és egyenlőre kiaknázatlan teljesitményeket.Na de azóta igaz fordult a világ.Ép a tennisről jutott eszembe.Tegnap
xhofferrel beszélgetünk éppen a ps3-ról és a tennisről.Bakker igaza volt mert utánna nézztem a gamespoton.Nincs benne multiplayer online rész.
Pedig Csabi milyen jókat nyomattunk vele párosba.Emlékszel?A másik,hogy azt irtad a kérdéseidre nem kaptál választ.Én meg azt kérdezem tőled Csabi,hogy meddig jutottál el?
Emeséig?Aki a héten 5 napon keresztűl 10-17h-ig több nyelven fogadja a panaszosokat. a zöld számon?Ő tőle mit vársz?Kedves,aranyos,segitőkész.A dolgát végzi.Emlitetted ezt a házimozi témát.A legtöbb embernek van már házimozi rendszere és nem érdekli véleményem szerint.Majd akkor szerintem amikor a blue ray irható nyersanyagot meg lehet kapni 500ft-ért meg az irót is hozzá 20 ezerért.Én amugy csont hülye vagyok ilyen téren.De a 7,1 hangrendszer nem a thx-et takarja?Mert ha azt akkor az még pár száz ezerbe belekerül mire kiépited a hangfal rendszert.De ha tévedek elnézést kérek.Lusta voltam utánna nézni a gugliba.

Csaó!

kalman78 hun 2007.05.25. 10:25:56

Hali Ákos!
Este megyek cod2-ni ha behivtok.
Meg találtam lemezt:-)
Hello!

Szefihu 2007.05.25. 12:20:31

Üdv Mindenkinek!

Tolakodásnak vennétek, ha megkérdezném, milyen módon csatlakozhatnák egy-két lövöldözés erejéig magyar gemerokhez? Március óta van LIVE-om, nem vagyok bannolva (egyenlőre), nem warezolok, viszont lőni is csak bénán tudok. :-) Viszont szivesen gameolnék magyarokkal, mert az állandó angol karattyolástól már fáj a fejem.
Nem ismerem még a box netikettet, eddig megrögzött PC hívő voltam.

A nagy korosztályhoz tartozom, több antiq, scenest, szösz, lanpartyn és találkozón voltam és bizony hiányzik a régi jó amper-illat. :-)

A gamertag nevem: Szefihu

Remélem nem voltam udvariatlan, minden jót!

kalman78 hun 2007.05.25. 12:36:34

Hello Szefihu!
Felvettelek barátlistára majd jelölj vissza és be hívlak este játszani.
Csáo!

Szefihu 2007.05.25. 13:06:24

Köszönöm az invitálást, nagyon kedves volt Tőled, délután természetesen visszajelöllek.

bakodavid 2007.05.25. 13:32:14

Sziasztok! Nem tudom hogy miért (mondjuk örülök neki) de engem sem bannoltak még,minden nap felnézek live-re de mondjuk játszani azóta nem nagyon játszok. Aki még "él" az vegyen fel LIVE-re hogy azért ez a kis közösség ami megmaradt egybe maradjon és ne szóródjunk szét. gamertagem: bakodavid
Mindenkinek jó játékot kívánok,és szerintem aki PS3-mat akar venni az inkább várjon még és gondolkodjon egy kicsit hogy mi van akkor ha a Sony is kiagyal valami hasonló turpisságot!
Na jók legyetek,sziasztok!

cicoka 2007.05.25. 13:37:11

Szefihu én is felveszlek, majd jelölj. Srácok ha minden igaz Cod2 lessz nekem is a hétvégén, és én is megyek.

GyuZa 2007.05.25. 16:50:54

mircet esetleg fel lehetne dobni mégegyszer? már nem lehet letölteni...

Snake aZ eKe · http://EKE.UW.HU 2007.05.25. 17:21:35

MatiszG, komolyan mondom, könnyeket csaltál a szemembe ezzel a hozzászólással...igen, sokaknak nagyon sokat jelentett az online multi!!!

Mindenesetre én egészen biztosan nem fogok átpártolni a PS3-hoz, mint "alternativ" megoldáshoz. ott is meg kell venni az eredeti játékokat, ráadásul mind elég szar is és drága. akkor már inkább maradok a minőségnél, még ha havi 3x is kell cserélni a gépemet (ami eddig nem történt meg, hála az égnek).

MatiszG 2007.05.25. 18:24:04

Helló megint barátaim!

Örömmel közlöm, hogy amitől féltem nem vált valóra ( na jó a legrosszabb valóra vált )!:D

Ma hívott Viktor barátom, aki 1 hete küldte vissza a gépét Prágába szereltetni és megcsinálták neki!Új gép!Értitek?
Na jó történet, hogy ez miért örömhír:Vik vett egy gépet kb. fél éve egy gyári GoW-al tolta velünk.Mivel kezdet belefásulni és újra vágyott, unszolásomra flasheltük a gépét.Eltelt kb.3 nap és 3 ledes lett a masina.Vik szomorú.MS felhív, felküld futárral, 1 hét cserélték.Tolta az új géppel vagy 2 hónapig, utána újból warez, eltelt 1 nap 3 led.És most erre varrjatok gombot.Ezt a gépet is kicserélték flashelten!Tehát nem kell félni, ha leég ezek cserélik.
Jah és a slusszpoén, bocsánatot kértek, mert a múltkor nem küldtek szervízlapot és kapott 1 hónap LIVE feltöltést!Köszi MS, szopj le MS!

MatiszG 2007.05.25. 18:28:50

Mivel azt gondolom, hogy senkit nem akarok elveszíteni ebből a táborból, ezért elhatározásra jutottam.A pofámról nem jön le a bőr, a személyhitel meg bírja.Leégetem ezt a szart, küldjenek egy újat meg karácsonyra veszek egy PS3-at ( hitelre szigorúan! )!Mindenkivel nyomatni akarom!Kell az online feeling, kellenek a barátok, a dumák!

SANY HUN 2007.05.25. 18:46:44

Teljesen kivagyok miotta nincsen gow party. kezdek meghulyulni.
nagyon jo kis társaság volt és ugy érzem mindenkinek volt egy tilusa egyénisége ami alapján már volt képe a másik emberol hogy milyen is lehet. mondhatnám barátságokat kapcsolatott tett tonkre ez a szerházi ms. Baj csak az hogy él benne egy márkahuség szerinti biszbasz ezért maradok a boxocskánál.foleg a régi box al is ot évig toltam. de nem gondoltam hogy a live ilyen nagy plusz játékélményileg ami lehet hogy a budos életbe nem fog visszajoni. orditani tudnék.
pedig szerintem odáig elment volna a dolog hogy a végén az igazi fanok személy szerint taliztunk volna egy jo kis live partyra. de hát igy jártunk.
várok még meglátom mi lesz. koszonom mindenkinek akinek fent voltam a barátlistáján és koszonom az egyutt toltott orákat élményeket.

cicoka 2007.05.25. 20:31:14

Na gyerekek akkor az újabb hírek:
állitólag van egy teória, hogy aki úgy flasheli a gépet, hogy a tápkábele bele van dugva a boxba, az állitólag érzékelte ezt és feljegyezte, ergo ez alapján le lehet szűrni, hogy ki kötötte ki a meghajtót és ki nem.

lesz majd az új, live-ra is használható FW-vel, amit állitólag már heggeszt C4EVA.
Ami kinnt volt xbox-scene-n ebből:
- stealth-es lesz, mert az jó
- stealth-patch nélküli lemezt nem játssza le
- minden eddigi funkciót tartalmazni fog.

ha a 360 áramot kap, s nincs benne a drájv, logolja majd a ms csekkolja s az gáááz!!!! c4evások szerint ez volt az elsö ok a banra, a második az a lemez olvasás(ezt küszöbölik ki az új fw-be amit állítolag jöv7en már ki is adnak
Eddig minden gépet úgy flashaltek, hogy a tápkábelről kapta az áramot, az SATA pedig ment a PC-be. Új módi szerint állítólag úgy kell csinálni, hogy DVD-t gépből ki kell szedni, és egy másik, már bannolt gépbe kell rakni. Flash után pedig vissza az eredeti gépbe a drive-ot.

zolee sever 2007.05.25. 22:21:14

Heloka barátaim.Mindenkire haragszom aki ilyen konnyen eldobta magától az XBOX360-at,de annyira nem hogy utáljak valakit,ez csak egy konzol,de látom hogy páran képesek vagytok "a melyik a jobb gép című vitán összeveszni,szégyeljétek magatokat,addig amíg nem sikerül újra életet lehelni a mi kis BOXunkba,addig is szervezhetnénk bulikat valahol valakiknél,vagy nálam ahol könnyebb hogy a barátság erősödjön.én a boxom-at el nem adom ha csak nem veszek még egyet.de ez még messze van hisz a remény hal meg utoljára.és ne 3 ledezzetek mert ez sincs bebizonyitva hogy mitől is van igazán,mindenkinél változo.egy a lényeg HAJRá XBOX360,és még sokat akarok veletek nevetgélni és játszani.ja és szlovákiában működik egy olyan dolog hogy ha egy olyan gépet bannoltak ami nem moddolt akkor küldesz egy email-t az MS -nek"nem telefonálni annak nincs értelme"elkérik a géped számát és visszaengednek e LIVE-ra.ez nem vicc.tehát nem régio függő,vagy nálunk van live?nem tudom.Kitartás mindenkinek. A Linux sem vált be akkor is maradt az MS.

zolee sever 2007.05.25. 22:31:48

Ja és üzenem minden gamer-nek aki áttál a PS3-ra hogy mire eljut a PS3 arra szintre hogy lesznek rá ok-és játékok és az online része is tuti lesz akkor már fele annyiba fog kerülni mint most.Majd talán akkor megveszem addig is veszek egy core XBOX360-at.és azon fogom tolni a multis játékokat,a régin pedig a singlet.
Tudom hogy azt fogjátok válaszolni hogy addig kapok 2X3-ledet,de leszarom,holnap elbasz egy autó és többet nem játszom,és még meg sem tudjátok mert PS3-on fogjátok tolni.Üdvözlet Szlovákiából.

GyuZa 2007.05.25. 22:51:58

cicoka ezek viszonylag jó hírek! Én egy dolognak nem örülök, hogy szükség lesz a bannolt boxra az olvasó áramellátása végett... Gondoltam eladom majd a mostani boxomat és hozzárakom a pénzt az újhoz...

HolczyHun 2007.05.25. 23:24:34

Sziasztok.

Egy dolgot ne feledjetek!!!
Ezek a Firmek csak a samsung drivera jók.
M.o-n most már jóformán nincs is, csak Hitachi, és a prágából visszaérkező BenQ.
És ha ilyenetek lesz akkor mit tesztek?

cicoka 2007.05.26. 00:24:38

Elöbb utób lessz, majd Hitachi-ra is...

HolczyHun 2007.05.26. 04:42:49

Sziasztok.
Latod Cicoka.
Elobb utobb.
Sajnos Hitachira 1.75 a legjobb Firm, ami a Samsung mellett elenyeszo.Ez van...sajnos ezzel nem nagyon foglalkoznak.:(

Egyebkent erosen gondolkozom koszonhetoen a GOW-nak egy masik boxon is:)

Dzsek 2007.05.26. 08:45:08

Eddig nem foglalkoztak, de leehet hogy a ban miatt rá is kerül sor.

MatiszG 2007.05.26. 09:45:28

A vitákat megszakítva egy kis FORZA 2 beszámoló röviden, mert tolom 1000-rel!A játék nagyon szép lett.Az igazat megvallva a PGR 3 szebb egy kicsivel...de ezt a játékélményt, a hangzást, az autók mennyiségét, a töréseket a PGR3 sose tuná visszaadni.A demóhoz képest az autók jobban irányíthatók.Sajnos a matricázás főleg a kisebbek annyira gázok, hogy....mindegy.Most veretem egy II.GOLF GTI-vel- mert volt nekem is-hát mit ne mondjak, minden full élethű!Senki ne hagyja ki!Multiban kötelező lesz!

SAW HUN 2007.05.26. 09:47:41

Holczy Csabi

Irtad,hogy mit fogunk csinálni ha Prágából majd új gépet kapunk vissza amihez még nincs okosság.Egyszerű!Veszünk eredetiket,úgy mint te a ps3-hoz.Én négy embert tudok kapásból akit nem érdekel majd az új firmware és nem rizikoza meg.

SAW HUN/gow,cod 2/
HUN WANNA JOEY/gow/ ez az új neve
KARAK HUN/gow,cod 2,cod 3/
xHoFFeR/gow,cod 2,cod 3 és még sok más/


MatiszG

Örülök,hogy megoldott vik barátod problémája.
Tegnap HUN WANNA JOE is vadónatúj gépet kapott pedig olvasófel hibával küldte Prágába.

Gyuza

A Mirc klienst letudod szedni bárhonnan csak üsd be a gugliba,vagy torrentbe.Mirc 6,21

De ebbe a cikkbe megtalálsz mindent:
gearsofwar.blog.hu/2007/05/18/elindult_a_bannolasi_hullam_tegnap_az_xb#comments

És ebbe a kommentbe linket a letöltéshez és segitséget:drumbox 2007.05.18. 13:46:32




bránermatyi 2007.05.26. 10:22:16

SAW HUN/gow,cod 2/
HUN WANNA JOEY/gow/ ez az új neve
KARAK HUN/gow,cod 2,cod 3/
xHoFFeR/gow,cod 2,cod 3 és még sok más/
branermajszter/Gow,Rainbow six vegas,Forza2

AOR HUN 2007.05.26. 10:26:39

Azt mondjátok meg nekem, hogy a Hitachi drive-os gépem miért nem játsza le az eredeti GOW lemezt. A gép flash-elt, lejátszik minden lemezt, soha nem fagyott. Egy barátom vett 360-at Ausztriában, mellé volt csomagolva a GOW, kipróbáltuk még két gépben, mind a kettő lejátsza, kivéve az enyém. Azt írja ki, hogy tegyem a lemezt egy XBOX 360 konzolba. Most nem merem megvenni a játékot eredetiben máshol, mert hátha azt se játsza le.

SAW HUN 2007.05.26. 11:11:59

AOR HUN

Hacsak ez az egy eredeti játékod szarakodik akkor "no komment".Ha több is akkor gondolkodj el
azon,hogy lehet gépedet meg kellene nézzetni Prágába.

Üdv!

cicoka 2007.05.26. 12:54:49

AOR HUN!

Nekem sem játszotta le a Huta flasses a GOW-ot.

Dzsek 2007.05.26. 13:11:31

Brani irjál fel engem is, én is veszek új gépet jövő héten és nem flashelem, Dzsekk lesz az új nevem.

branermajszter 2007.05.26. 15:01:26

SAW HUN/gow,cod 2/
HUN WANNA JOEY/gow/ ez az új neve
KARAK HUN/gow,cod 2,cod 3/
xHoFFeR/gow,cod 2,cod 3 és még sok más/
branermajszter/Gow,Rainbow six vegas,Forza2
Dzsek/Gow,stb

HolczyHun 2007.05.26. 23:39:19

Sziasztok.

JÓ HÍR!!!!!!
Kedves barátaink gondoskodtak róla, hogy magyarországon szinte már csak Hitachi drive-os gépeket is megoldják.
Emberek!!!! Jön rá firm ,ugyhogy mindenki aki gondolkozik rajta, hogy vegyen új gépet és azzal akarja folytatni a játékot a LIVE-on, az ne habozzon, mert 1 hét és itt a FIRMWEAR.
Én csak syurkolok nektek tovább:)))
Luck&Load

GyuZa 2007.05.27. 00:10:54

Valaki esetleg nem tudja, hogy a 2006 október-december közötti media markt-os boxokat úgy általában milyen meghajtóval szerelték?

SANY HUN 2007.05.27. 01:40:11

sirni tudnék annyire szeretem/ játszani akarok furészelnni akarok haverok megorulok . live nélkul be se kapcsolom joformán a gépet .
kibaszott velunk az a rohadt ms. nem tudom mi lesz velunk.

HolczyHun 2007.05.27. 06:13:21

Sziasztok.
GyuZa.
Ha van olyan geped van akkor tartsd meg feltetlenul.
Samsung drive-os.
:)
Es Sany.
Nem kell aggodni, nemsokara megerkezik az uj Firm es akkor mindenki visszater a LIVE az otthonaba.

Udv nektek.

Dzsek 2007.05.27. 07:44:24

Hát nemtom, én szerdán/csütörtökön/pénteken veszem az új gépem, de nem hiszem hogy kiflashelem.
A kérdésem az lenne, ha a régi HDD-met rákapcsolom az új gépemre, csinálok rajta cache törlést (x x lb rb x x kombó) és nem a régi HUN Dzsek gamertagomat töltöm be,hanem zsír újat csinálok a gépen, az úgy jó lesz?

SANY HUN 2007.05.27. 08:40:10

Kiváncsi vagyok hogy banolt géppel hogy megyun vissza . holczy. igazad legyen akkor megyek élezem a furészt.
ja az irc van valami? nem jon be

Dzsek 2007.05.27. 08:56:27

Sany nincs semmi irc-én csak a punnyadás.

HolczyHun 2007.05.27. 18:03:19

Sany.
Te valamit félreértettél.
Bannolt géppel sehogy nem fogsz már (egyenlőre) visszamászni a LIVE-ra.
A backup-al akarsz játszani akkor kell egy új gép vagy bekűldöd az MS nek és kapsz helyette egy másikat vagy veszel egy tök új konzolt.
Mindkét esetben flashelés után továbbra is fogsz tudni LIVE-ozni.
Sőt annyit elárúlhatok,biztonságosabb lesz mint valaha volt.
További infokat a www.x-media.xel.hu-tudsz olvasni.
Dzsek.
Javaslom vedd fel a kapcsolatot a x-mediával ott kérdéseidre konkrét válaszokat kapsz.Ez garantált.


ÜDV

cicoka 2007.05.27. 22:17:06

Dzsek hogyan kell a cache törlést csinálni, mikor kell beütni a combót

SANY HUN 2007.05.27. 22:52:45

holczyHun .
folyamatosan olvasom azt a forumot is . semmi nem garantálja hogy a tiszta gépet nem e fogják lebanolni.lásd hun wanna t.
a forumon ahány ember annyit mond.
majd az ido eldonti hogy mi a mukodokpes.
ha lenne egy olyan flash ami más gépnek tuntetni fel mint ami akkor semmi gond nem lenn.e.

Dzsek 2007.05.28. 08:27:44

ööö, system, memória, és utánna: x x lb rb x x

GyuZa 2007.05.28. 11:39:33

ez az x x lb rb x x kombó mire jó? csontra minden létező adatot letöröl a vinyórol? egyébként én azt tervezem, hogy recover gamertaggel térek vissza majd liveozni...

SANY HUN: úgy összességében sok olyan emberről tudsz, akinek a tiszta gépét bannolták?

SAW HUN 2007.05.28. 11:56:19

SANY

A JOE gépe más kategória.Ő teljesen új gépet kapott vissza belülről.A serial szám viszont nem stimmelt.És a burkolata is össze volt firkálva és törve.Valoszinű,hogy összekeverték a gépet.Aki elküldte okositva küldte Prágába.És már jóval előtte benn volt az Ms adatbázisába.A JOE csak rátette az i-re a pontot ahogy bekapcsolta.
Én nem tudok senki olyanról akinek simma gépét
bannolták volna.Ha halasz is ilyeneket azok csak mende mondák.Amig nem nevezik meg az embert
nem kell felülni az ilyeneknek.Én javaslom,hogy hozzd valahogy össze az irc progit és gyere fel a chatre.Ott minden nap pontos infokat kaphatsz.

Cső!

hochbaum 2007.05.28. 12:50:57

hello tud valaki egy meghajtot szerezni? mert nekem 22ezerért kicsit sok.legalábis a heji konzolos szerint enyibe kerül.

Tommyx360 2007.05.29. 18:44:18

Sziasztok mindenkinek !
Páran talán ismernek innen , legalább is akivel eggyütt toltuk a Gow ot :D
Valamilyen szinten megértem mindenki felháborodását - főleg a megbízhatóságra helyezve a hangsúlyt . ( az én masinámat múlt héten vitte el a UPS egy kis Csehországi kirándulásra :) Viszont ettől még nem mondok le a Box ról , mert tényleg felejthetetlenek voltak a közös kis viadalok . Azt is hozzá kell tenni hogy a 0680 as számon ( saját tapasztalat ) maximálisan segítőkészek voltak ...
Én is kérdezősködtem erről a bannolási hullámról és eggyértelműenén is azt a választ kaptam hogy nállunk hivatalosan "nincs" Live szolgáltatás mert a hazai net-sebesség finoman szólva is elégtelen a nyugati társainkéhoz képest ... ( én ebből azt szűrtem ki hogy úgy tekint ránk a Ms hogy lehúzzuk a Live ot . Azért ez gáz elvégre FIZETTÜNK a szolgáltatásért - aki a profilokkal ügyeskedett az ne olvassa : ) Tehát a nagy kérdés ha már állítólag a nagy Eu tagjai vagyunk akkor észrevehetnének minket a multik is , szerintem ... ( és most nem a teszkóra gondolok :) Egy szónak is száz a vége remélem mire visszajön a gépem , a kis kiruccanásából még bőven lesznek fent komáim akikkel ott tudjuk majd folytatni az önfeledt játszadozást , ahol az abbamaradt ..

Ui : van egy kis infóm akinek esetleg E74 es hibakódja volt és nem mondták meg neki a nagy titkot :D mél !

GyuZa 2007.05.29. 18:58:33

Ez érdekes, én még mindíg nem hallottam 1 emberről sem akinek a tiszta gépét bannolták volna jogtalan live használat miatt...

Tommyx360 2007.05.29. 20:07:24

A 0680 as számon mondták , tehát elvileg ez a hivatalos álláspontjuk . Persze ez nem jelenti azt hogy emiatt bárkit is kibannolnának ( hozzáteszem persze hogy nem flashes gépről + eredeti játékokról beszélünk ) . Érzik hogy az nem lenne túl erkölcsös dolog ... ( bár emiatt nyugodtan aludnának :)
Más: amíg a gépem élt , addig a pillanatig én sem hallottam olyan emberkéről ,akit tiszta géppel és eredeti progikkal kivágtak volna ... De ugye ebbe nem számítjátok bele az esetleges vinyócserés eseteket ? ( kibannolt gépből áttet vinyó viszi magával az új gépet is ) De ezt tudjátok úgyis .

GyuZa 2007.05.29. 22:44:46

Igen, ezt a vinyós dolgot már én is olvastam valahol, ezért akarok minden adatot letörölni a vinymról majd ha lesz új box... Erre a törlésre jó az az x x lb rb x x kombó? Egyébként valamilyen módszer létezik arra, hogy kimásoljam a mentéseket aztán visszarakjam a vinyóra? (kivéve a memokártyát persze)

lalooo 2007.05.30. 07:21:06

Ez a kombó csak a játékok frissítéseit törli le. A játék mentéseket nem!!

Dzsek 2007.05.30. 08:30:03

Formatálni kell vinyót, és recover gamertag, azzal visszajön minden mentésed.Pont.

GyuZa 2007.05.30. 16:06:14

Nem is tudtam, hogy recover gamertag a mentéseket is visszarakja... Köszi az infót, elviekben holnap már új boxxal fogom tolni, de még a mostanit se bannolták.

Tommyx360 2007.05.30. 16:12:42

Ma kaptam emailen :D

We have received your Xbox at our service center. It is our priority to process your Xbox in a timely manner and to get it back to you as good as new. We will contact you as soon as we are finished so you can get ready to get back into the game!

Note: This is not a monitored e-mail address.
Tehát van még remény :D:D:D

DancenHun 2007.05.30. 22:03:50

Sajnops engem is kibannoltak . Én most nem tudom h melyiket vegyem . De elbúcsuzok azoktól akikkel nem fogok többet gamelni . Nagyon jókat játszottunk . Lehet h még 1 boxot veszek d lehet h megkocckáztatok 1 ps3 mat is . Még az elvállik . De akit ismerek azok majdnem mind ps3 ra megy .

rojcsek 2007.05.31. 10:32:32

sziasztok hát meg vettem a ps3 mat most egyenlöre el bucsuzok a livetöl de majd 1szer visza térek köszönöm a sok játékot veletek ps3 gamertag:rojcsek

fade 2007.05.31. 15:31:21

Több embert is ismerek akik abannolt gépről rakták át a vinyót új szűz gépre, és megy a Live gond nélkül. Nem tudom honnan származik ez az átrakott-vinyóval-bannolnak elmélet, de gyanúsan urban legend szaga van :)))

Az új fw-nek meg annyi hibája van h csak a STEALTH backupokat játsza le, kb a játkok 10%-a nem tartozik ezek közé, azokat máshogy kell majd beszerezni...

Tommyx360 2007.06.02. 18:31:28

Sziasztok !
CSütörtök este 21:45 :Your Xbox Video Game system has been shipped! You can expect to receive it in 2-5 days. Thank you for your patience and get ready to get back into the action! Your shipping information is provided below for your reference...
Szóval ha minden igaz akkor a hétfői napon el is rugdossa hozzám a UPS :D
( ha neadjisten bekapcsolom és kibannoltak, akkor a friendlistában lévők nek küldök részvéttáviratot :)

Goa Gil 2007.06.03. 12:18:18

engem is bannoltak de nem adom el a gépem az tuti! mindenképp vissza térek veszek1 másik gépet addig meg forza 2és colin

Goa Gil 2007.06.03. 16:32:29

én még váro 1 kicsit hátha
süti beállítások módosítása