Címkék

360 (1) achievements (4) aljas horda (2) amerika (1) annex (6) army of two (3) assassin s creed (1) bank (1) bannolás (6) barátság (1) bioshock (2) blue dragon (1) brother in arms (1) budapest game show (1) bugzone (1) bullet marsh (1) bungie (1) burnout paradise (1) call of duty 4 (4) cliffy b (4) conan (2) crackdown 2 (1) dashboard update (5) demo (2) destroy all humans! (1) devil may cry 4 (1) dungeon hero (1) e3 expo 2007 (27) előzetes (10) epic (3) execution (1) falcon (2) fotók (1) fracture (1) gamertv (23) garden (1) gc 2007 (9) gdc (1) gdf 2008 (1) gears of war (3) gears of war 2 (16) gears of war mozi (1) gears of war pc (8) gears of war redux (2) gears of war update (7) general raam (1) glitch (5) gondolatok (1) gow party (1) guitar hero 3 (1) gulyás (1) győri keksz (3) halo 3 (9) három piros led (8) hdmi (1) hidden fronts (6) hitel (1) hitelek (1) hitelfelvétel (1) hunters of greenpeace (3) iptv (1) írások (1) jelzáloghitel (1) joó ildikó (1) juiced 2 (1) kalózkodás (1) kane and lynch (4) keresés (1) killer kids band (4) kistáska klán (4) kölcsön (1) lanparty (2) legendary the box (1) leírás (2) lost odyssey (1) lost planet (1) magyarítás xbox 360 (1) magyarosítás (1) major nelson (2) mark rein (2) mass effect (1) mc los angeles (1) média (1) mercenaries 2 (1) mgs4 (1) mozi (1) multiplayer (27) munny (1) my360.hu (3) neca (1) nfs pro street (2) nhl 08 (1) old bones (5) oneniceenemy (4) overlord (1) pénz (1) peter moore (1) pgr4 (1) pletyka (3) pontvadászat (7) project falcon (1) public enemy (3) quake 4 (1) quake wars (2) raven down (5) régiókorlát (1) rock band (2) sega rally revo (1) shadowrun (1) sikerek (11) star wars (1) strangehold (1) szánalmas (1) szavazás (1) szesz (1) team fortress 2 (1) tech (19) teszt (1) thebestsoldiers (2) the darkness (1) the knights of blood (1) the orange box (2) timeshift (2) tim sweeney (1) too human (1) történet (3) trailer (39) tuning (3) two worlds (1) unreal editor (1) unreal engine 3 (3) unreal tournament 2007 (1) unreal tournament 3 (1) update (2) vampire rain (1) vásárlás (1) virus (1) vs (2) warm up (12) wcg 2007 (1) wet (1) x07 (1) xbla (3) xbox 360 (34) xbox classic (1) xbox live (27) zene (1) Címkefelhő

Gears Of War 2 - Első gameplay videók és új infók

2008.05.12. 14:45 drumbox

Végre megérkezett a várva várt első mozgóképes anyag a Gears of War 2-ből. A videó valószínűleg az első részben már megismert a helyszíneket összekötő egyik járműves részt mutatja be. Hőseink Derrick óriás méretű csapatszállító járműveken közelítik meg a Locust sereggel körbezárt hegyi falvacskát. Szerintem a járműves részek az első részben a játék legillúzió rombolóbb részei voltak. De ha ezt a csorbát ilyen fantasztikus módon kiköszörülték bele se merek gondolni azok a részek amik tetszettek vajon milyenek lesznek?

Elsőként megemlíteni érdemes a nagy mértékű grafikai fejlődést az Unreal 3 motor fejlettebb változatának köszönhetően, a videó megtekintése után látni lehet hogy ez az amit az Epic ki akart hozni az első részből is. Ez nagyon klassz dolog és remélhetőleg az összes Unreal 3-as motorral dolgozó fejlesztő cégnek magasabbra teszi a mércét. Ezt a fenti összehasonlító videón fej-fej mellet meg is tekinthetitek. Mazsolázzuk ki azokat az új információkat amik a gameplay videóban láthatóak:

  • Lenyűgöző a Derrick csapatszállító jármű mozgás közben, fizikailag egy óriásjármű mozgását tükrözi, nagyon tetszettek a járműnél az apró részletek a kiesést védő lánc mozgása vagy ahogy a menetszél lobogtatta a zászlót. Kicsit olyan érzést keltett bennem mintha egy kalózhajó áthajózna a sáskák seregén.
  • Feltűnik a színen néhány képkocka erejéig a korábban már megismert Gorgon Burst pisztoly ez az a fegyver amit Marcus Fenix a kezében tart miközben egy Locustot használ fedezékként maga előtt. Ez egy ismétlő pisztoly amely lövésenként egy 6 golyós rövid sorozatot lő az ellenfélre, a tár kapacitása 24 lőszer amely 4 egymást követő rövid sorozatra lesz csak elegendő utána újból kell tárazni. A maximális lőszer ebbe a fegyverbe 128+ lőszer. Aktívra tárazva és fejre célozva szinte biztos hogy kirobbanó siker lesz.
  • Feltűnik a színen az első részben megismert hammer burst-höz hasonló új egy lövéses ismétlő kézi fegyver is.
  • A lefektetett ellenfélnél megszűnik az eltaposás helyette lesz egy jobb új funkció a fedezékként használás az "A" gomb lenyomására. Valószínűleg ez lesz a multiplayeresek egyik nagy kedvence, remélhetőleg a csapatom snipereseinek nem remeg majd a keze és kilövik az ellenfelet mögülem és megmentenek, szerintem itt is eldurran majd pár fejes. Dolgunk végeztével persze ha még él a túsz kivégezhető lesz egy szimpla nyaktekeréssel.
  • Fűrészpárbaj! Avagy ki nyomja le Sanyit a nyíregyházi fűrész fanclub elnökét a "B" gomb nyomkodásával. A "B" gomb egymás utáni lenyomásából dől el a párbaj sorsa, szóval aki nem akar lemaradni gyúrjon kicsit a Track and Field arcade változatával.
  • Van a videóba egy jelenet a fűrészpárbajnál az a Locust akivel Marcus Fenix fűrész párbajozik előtte elkezdte a Carmine sisakos COG katona fejét köszörülni a fűrészes fegyverével, ez akkor most azt jelenti hogy a fűrészelés menete megtörhető egy újabb fűrészeléssel vagy csak szimplán véletlen volt mert a karakter főszereplő a cselekmény részét képzi és ezért nem engedte a játék lefűrészelni? Majd kiderül.
  • A Derrick fegyverzetét képzi a Troika-hoz hasonló Mini-Gun, használata hasonlóan mint az első részben az "X" gomb lenyomásával történik.
  • A Derrick fedélzetéről lenézve sok száz Locust harcos látható ők a fedélzetről nem lesznek lelőhetőek bár bele se férne szerintem az akció dús játékmenetbe.
  • Tetszett a nagyobb ellenfeleknél hogy nem csak lőnek hanem a Reaver is nekirepül a csapatszállítónak megingatva vagy a Brumak is megpróbálja felborítani azt.
  • Brumak kilövése is feltárult a két kar lelövése után a fejet kell kilőni.
  • Mint az előző részben a fűrészel csatázók sérthetetlenek addig amíg fűrészelik a másikat, viszont az első résznél megismert fűrészelésnél ez 50%-al gyorsabban fog végbemenni.

Hazánkat érintő Xbox LIVE Marketplace régiókorlátozások miatt a Gears of War 2 HD trailer sem letölthető egyetemben a többi Gears of War tartalommal együtt az Xbox LIVE-ról, ezért belinkelem a három 720p HD videót amelyek Xbox 360 kompatibilis HD WMV formátumba vannak ezért értelemszerűen azt rámásolva egy pendrive-ra vagy kiírva CD/DVD-re és utána behelyezve az Xbox 360-ba HD-ben minőségben élvezhetőek. Érdemes megnézni!

A cikk forrása: my360.hu

1 komment

Címkék: gears of war 2

A bejegyzés trackback címe:

https://gearsofwar.blog.hu/api/trackback/id/tr46465034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SANY HUN 1 2008.05.18. 10:22:22

nono. nagyon szép a grafika és filmet nézve olyan érzése van az embernek mintha tényleg a csata kozepébe lenne.
ha ez igy marad nagyon jo kis munka és nekunk megint két év szorakozás lesz.
koszi fiuk.
koszi drumi hogy megemlitettél jol esett.
akkor ugy látom már jegyzik a nevem valahol.
süti beállítások módosítása